Hová menjek 4D UH-ra Budapesten?
Figyelt kérdés
Melyiket ajánljátok?
Eddig a Kelopátra házról és az Istenhegyiről hallottam jókat...
2008. márc. 3. 13:37
1/7 anonim válasza:
Én mindkét fiúval a Kleopátrában voltam. Normál áras, és nagyon szupi!!! Ők voltak egyébként az első 4D uh rendelő Mo-on.
2/7 anonim válasza:
Szia. Attól függ melyik van neked közelebb. Én a 16-kerbe a mátyásföldi klinikán voltam, és azt kell hogy mondjam El ájultam azon az ellátáson. Nagyon kedvesek voltak, vot egy orvos is meg egy nővér, az orvos mindent 2- szer megmértmindent érthetően el mondott elmagyarázott meg mutatott. A sógórnőm a brendonba volt, hát ő azt mondta hogy mintha nem is uh-on lett volna hanem valami zsúron, annyira jól érezték magukat akik csinálták, és ő kérdezett rá mindenre. Sok sikert 33 hetes kismama
3/7 anonim válasza:
szia!Én a Praxisba voltam,a Bartók Béla úton.Aki ott van szonográfus,a Győrfi Mátyás,profi,és nagyon jó híre van.Van cikk is róla,és tényleg nagyon precíz,nem siet,ha a babád éppen inaktív,próbája noszogatni,stb.Kedves is volt,és árban:20 perces DVD felvétel,2 ffehér,5 színes képért fizettünk 14ezret.szia
4/7 anonim válasza:
Mi most szombaton voltunk a Mammutban a Biovital egészségcentrumban. Szonográfust kértünk, nem pedig szülészt. Baráth Zsuzsannát ajánlom, nagyon édes volt, alapos, kedves és semmi felesleges dolog nem történt, mindere válaszolt. 20-25 perc 10000 HUF. Dvd felvétel, rengeteg kép (fekete-fehér 4D-ben) de kérhetsz színeset is A/4 nagyságban. Újra vissza fogok menni 30-32 hetesen és csak ide, csak ezt a szonográfust fogom kérni. 24 hetes kismami.
5/7 anonim válasza:
én is kleopátra ház: bp, kárpát u. 9 :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. márc. 3. 21:20
7/7 anonim válasza:
Mi az Istenhegyi géndiagnosztikai központban voltunk és nagyon elégedetten távoztunk. 25 percig vizsgálták a babucit, lemérték mindenét a végén megkaptuk DVD-n az egész vizsgálatot és még egy színes képet is az arcocskájáról. 14.000 Ft-ot fizettünk, de ha egészségpénztári tag vagy akkor csak 10.000 Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!