16 hetes vagyok, és igencsak fáj a vesém bal oldal inkább, de szokott mind a 2. Csak nem lesz nagy bajunk?
Szia nekem is hasonló tüneteim voltak mikor terhes voltam a védőnőt egyből hívtam és ő a csipkebogyó teát ajánlotta. Mivel nem akartam gyógyszert szedni inkább szorgalmasan ittam a teát és helyre jöttem tőle. Egy próbát megér.
5 hós kisfiú anyukája
Nekem is a 16.éten kezdett fájni.Aztán az ügyeleten kötöttem ki,mert annyira begörcsöltem.Azt hitte a babával van baj.
kiderült,hogy a dra´ga´m ráfeküdt a vesémre.
Ès úgy is maradt a születéséig.
El´g sokat fájt a vese´m emiatt.Szerencse csövet nem kelett berakni....
Szerintem menj minnél elöbb urulógushoz.
Szia!
Nekem vesekő miatt vannak ilyen problémáim. Sokat igyál, vizet, és teát, a csipkebogyó nagyon jó ilyen problémákra. Én ittam napi 1 csésze cickafarkfű teát is, de úgy tudom az terhességben nem nagyon ajánlott.
De lehet attól is, ahogy az előttem lévő válaszolók is írták, hogy ráfeküdt a babóka.:)
Szerintem menj el orvoshoz, biztos ami biztos, ráadásul Te sem agyalnál feleslegesen a külöböző eshetőségeken:)
Boldog Pocakosodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!