Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok, és igencsak...

16 hetes vagyok, és igencsak fáj a vesém bal oldal inkább, de szokott mind a 2. Csak nem lesz nagy bajunk?

Figyelt kérdés
Holnapi AFP eredményemet ez nem befolyásolja igaz? Fekszek, és iszok sokat. Tehetek még valamit? Dokihoz nem akartam menni ezzel, csak ha marad a fájdalom, és még jobban fokozódik. Vagy menjek? Volt valakinek ilyesmi panasza??
2009. ápr. 8. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia nekem is hasonló tüneteim voltak mikor terhes voltam a védőnőt egyből hívtam és ő a csipkebogyó teát ajánlotta. Mivel nem akartam gyógyszert szedni inkább szorgalmasan ittam a teát és helyre jöttem tőle. Egy próbát megér.

5 hós kisfiú anyukája

2009. ápr. 8. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is a 16.éten kezdett fájni.Aztán az ügyeleten kötöttem ki,mert annyira begörcsöltem.Azt hitte a babával van baj.

kiderült,hogy a dra´ga´m ráfeküdt a vesémre.

Ès úgy is maradt a születéséig.

El´g sokat fájt a vese´m emiatt.Szerencse csövet nem kelett berakni....

Szerintem menj minnél elöbb urulógushoz.

2009. ápr. 8. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérj beutalót hasi ultrahangra, mert a veseproblémák -pláne terhesen- veszélyesek is tudnak lenni. Abszolút nem otthon, egyedül kezelendő téma! Lásson orvos -inkább feleslegesen.
2009. ápr. 8. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
AFP-hez nincs köze. (előbbi)
2009. ápr. 8. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem vesekő miatt vannak ilyen problémáim. Sokat igyál, vizet, és teát, a csipkebogyó nagyon jó ilyen problémákra. Én ittam napi 1 csésze cickafarkfű teát is, de úgy tudom az terhességben nem nagyon ajánlott.

De lehet attól is, ahogy az előttem lévő válaszolók is írták, hogy ráfeküdt a babóka.:)

Szerintem menj el orvoshoz, biztos ami biztos, ráadásul Te sem agyalnál feleslegesen a külöböző eshetőségeken:)

Boldog Pocakosodást!

2009. ápr. 8. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!