A fiamnak szeretnék egy összeadó-kivonó progit készíteni, de miután évekkel ezelőtt tanultam Pascalt, azóta nem is foglalkoztam vele, most igencsak nehezen megy.Van olyan oldal ami/aki megcsinálna nekem egy egyszerű kis programot?
program szamolas;
uses crt;
var a,b,sum,dif:integer;
BEGIN
clrscr;
writeln('Írd be az első számot!');
readln(a);
writeln('Írd be a második számot!');
readln(b);
sum:=a+b;
dif:=a-b;
writeln(a,'+',b,'=',sum);
writeln(a,'-',b,'=',dif);
readln;
END.
..remélem sikerült feleveníteni :)
jahogy olyan komoly cucc kéne?.. :S
Sajnálom, annyira még én se vagyok pro :(
..bekérni a választ és eldönteni hogy az jó-e még nemis lenne nagy gond, de mentés/töltés/grafikus felület meg minden.. ehhez még kevés vagyok :(
Lőjjél be "nem hasznos válasz"-nak, ésakkor biztos segít majd valaki más :)
pascalban, grafikus felület és egér nélkül, a fenti példához még "pár" sort hozzászúrva könnyen megoldható, másképp delphi kell, vagy egy weblap és php-ban megírva.
írj egy mailt, részletekkel, és hogy programban vagy weblapban inkább, gyorsan összerakom.
Szia!
Erre keress rá a neten, vagy boltban:
Én nagyon szerettem kiskoromban, és kb. azt tudja amit szeretnél.
Sok sikert!
hy!
ha aktuális még a dolog szólj és megcsinálom neked c++-ban...az max 10 perc. igaz csak konzolosan, gombok nélkül, de működne és mindent tudna ami kell neked :) ha ráérős vagy akkor valamikor megszülöm java-ban, h gombos legyen :) de az még odébb van a ZHk miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!