Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudnám a testem/szervez...

Ketteske kérdése:

Hogyan tudnám a testem/szervezetem minél hamarabb rendbe szedni?

Figyelt kérdés
Volt egy félidős (26 hetes) vetélésem. Szeretném a következő terhessége minél előbb ráncbaszedni magam. Hogyan tegyem? Van jó ötletetek? Elkezdtem Centrumot szedni, kinéztem magamnak az Aviva tornát. Van még egyéb praktika?
2009. ápr. 8. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egy nagy tragédia,együttérzek veled!Sétálj sokat a friss levegőn,próbáld feldolgozni az esetet,étkezzél egészségesen,fogyasszál friss teákat!Én csak ennyit tudok neked tanácsolni,ne haragudj!
2009. ápr. 8. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy rendezd magadba a dolgod. Ez a legnehezebb része, mert ha görcsölni fogsz a következőnél is, hogy ugyanúgy fogsz járni, azzal nem teszel jót. Fontos lenne az okot kideríteni miért történt tálán legközelebb elkerülhető. Az egyik ismerősöm is így járt kiderítették legközelebbinél fokozottabban, figyeltél, és minden rendbe van.

Kitartást és sok sikert kívánok

2009. ápr. 8. 13:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Az ismerősödnél mi volt az ok? Nálunk még nem találtak semmit. Minden leletem negativ volt, még extra vizsgálatokat is csináltunk. Könnyü, stresszmentes volt a terhességem, nagyon vártuk a picikét. Fogalmam sincs mi lehetett az ok....
2009. ápr. 9. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:

2.dik író

Konkrétan nem tudom mi volt az oka mert nem beszélt róla és nem igazán szeretett beszélni de az tény hogy a másodiknál is nagyon aggódott mikor ott volt az idő és annyira streszes lett hogy két nap különbség volt a két vetélés között. A harmadiknál nem foglalkozott az idővel és nagyon sokat lazitott meg fokozotabb orvosi ellenőrzése volt főleg az előző vetélések idejében és minden rendben lett. biztos vagyok benne ,hogy nálad se lesz gond.

sok sikert kívánok

2009. ápr. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!