Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én is kaphatok EDA-t?

Én is kaphatok EDA-t?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy ha Lidocain allergiám van akkor is kaphatok-e EDA-t? Mármint, hogy ilyenkor jut-e az ember szervezetébe Lidocain?

33 hetes kismama

2011. aug. 1. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Ellenjavallt az epidurális érzéstelenítés helyi érzéstelenítő típusú gyógyszerekre (pl. lidokain) való érzékenység, veleszületett vagy szerzett, fokozott vérzékenységgel járó véralvadási zavarok, a szúrás helyének gyulladásos elváltozása, súlyos fertőzéses állapotok, emelkedett koponyaűri nyomás, bizonyos anyai szívbetegségek, súlyos vérzés, kiszáradás, súlyos kezeletlen magas vérnyomás, bizonyos neurológiai betegségek, előrelátható technikai problémák (pl. súlyos kövérség), bizonyos szülészeti kórállapotok és a beleegyezés hiánya esetén.
2011. aug. 1. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint én nem fogok kapni:(

Köszönöm szépen a választ!

2011. aug. 1. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen.Biztos találnak valami alternatívát.
2011. aug. 1. 22:23
 4/4 anonim ***** válasza:
nyugi ne is fog kelleni:))
2011. aug. 1. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!