Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen mire számíthatok a...

18 hetesen mire számíthatok a 4D-n, mit fogunk látni?

Figyelt kérdés

Szophatja az ujját, mosolyog már? Írjatok akik kb ilyen idősen voltatok, mit láttatok?

Én azt olvastam hogy nem a végén jó menni mert akkor a kevés hely miatt a babából nem látszik olyan jól minden.

2009. ápr. 7. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Már most nagyon sok mindenre számíhatsz! Mi mondjuk 16 hetesen voltunk, da méretei szerint kb. 17 hetes volt. Az ujját szopizza, én kérdeztem a szonográfust, de pont nem volt szerencsénk ehhez. Ugyebár nekik is éppen amihez kedvük van.

Nagyon jól látszott, valószínűleg látjátok a nemét is, ha eddig nem tudta megmondani a dokid. Nekem tegnap (majd 20 hetesen) is alig.

Én sokat sétáltam előtte, úgyhogy sztem kicsit elringattam, mert kb. a felénél belém bújt és szórakozott velünk, mert csak vissza-visszanézett.

Szóval vicces kis videó kerekedett!

Boldog babavárást!

(jah, és én el fogok menni még 1X a 28. héten, Azt mondták, hogy akkor még jó képeket tudnak készíteni. )

2009. ápr. 8. 07:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a 17.héten voltam, gondoltam h kicsit korai, de aznap volt Apuci névnapja. Szerintem nagyon jó képek készültek, elkaptunk egy pillanatot is amikor integetett. :) És itt tudtuk meg azt is, hogy kisfiú! Ha esetleg érdekelnek a képek a honlapomon fenn van belőle 3-4 darab. (www.tinapocaklakoja.blog.hu) csak görgess lefele! :)
2009. ápr. 8. 09:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Hello, köszi a válaszokat, nagyon aranyos az integetős kép :) Mostmár nekem is vannak képeim, bár sajnos nem ennyire tiszták de azért van ami látszik
2009. ápr. 8. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!