Terhességi ch diétába hogy oldjam meg a palacsintát? Diabéteszes kismamák van ötletetek?
Figyelt kérdés
diétára fogott a dokim és majd meghalok hogy palacsintát ehessek,ritkán van ilyen velem de most nagyon!Akárhogy számolok a diétámba nemigen fér bele .....bele kell törődnöm? Veletek volt ilyen már?Mit tettetek?Nem túlzottan magas a cukrom 7 alatt van terhelésesen csak hüle a dokim:(2009. ápr. 7. 19:17
1/3 anonim válasza:
Egyél egyet. És ne rengetek cukorral, hanem pl.picikét cukrps túróval. Jó lassan, falatonként.
2/3 anonim válasza:
Csináld cukor nélkül a tésztát és tönkölybúzával! Nem tudom mit szeretsz beletenni tölteléknek, de egy kis kakaótól nem hiszem hogy baj lesz. De tehetsz bele joghurtot, túrót tejföllel összekeversz és azt, cukor nélkül, mazsolával. Így szerintem nyugodtan ehetsz!
:)
3/3 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én csináltam úgy is régen hogy a joghurtba (gyümölcsös) tettem túrót, és azzal töltöttem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!