Diabéteszes kismamák! Aki az első terhességnél diabéteszes volt, a másodiknál hányadik héten kellett mennie cukorterhelésre? Jó lett az eredmény?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 20:51
1/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy jóval előrébb hozzuk, de addig is tartsam a diétát (hát, ez még nem megy annyira, de azért odafigyelek). 24. hét helyett a 15-16. héten csinálja meg. Remélem jó lesz... Szúrópróbaszerűen ellenőrzöm magam, eddig még mindig határon belül voltam, úgy is, ha pl krumplit ettem ebédre. Most vagyok 11 hetes.
2/7 TKI Ibolya válasza:
Nekem a 20 héten kellett a másodiknál és a harmadiknál is.Utána havonta ellenőrizték.A másodiknál nem volt semmi gond viszont a harmadiknál a 38-dik héten magas lett így megint csak diétára lettem fogva pedig eddig is vigyáztam.
40+3 hkm
3/7 anonim válasza:
Nekem a másodiknál hamarabb ugrott meg a cukorszintem, mint ahogy pozitív lett a terhességi teszt. Érdemes mihamarabb ellenőriztetni.
4/7 A kérdező kommentje:
köszi. a 2. válaszolótól kérdezném: jól értem,hogy utána havonta jártál cukorterhelésre?
2011. márc. 22. 11:27
5/7 anonim válasza:
nekem a 12. héten volt, szerencsére negatív lett (6,5). itthon nézem magamnak, nincs szó arról hogy havonta kell menni.
6/7 TKI Ibolya válasza:
2-dik válaszoló vagyok.Bocs hogy most válaszolok de közben megszültem.Nem cukor terhelésre kellett járnom hanem teszt reggelis vérvételre.Étkezés után egy órával vettek vért és erre jártam havonta egyszer.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
remélem jól vagytok! sok boldogságot a babához!!!!
2011. márc. 29. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!