A homeopátiás bogyók és a málnalevél tea tényleg nagyon jó? Kismamák segitett rajtatok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 15:49
1/5 anonim 

válasza:

Szia! Én málnalevél teát ittam peteérésig, amit amúgy 3 nappal előrébbre hozott. Ovu után pedig palástfüvet ittam. A 2. hónapban babás lettem! Ihatod őket nyugodtan, bár az ízük nem valami jó, de megéri. Előtte barátcserje bogyeszt szedtem, mert volt egy vetélésem tavaly, ez általános ciklus szabályozó és méh regeneráló. Ártani nem ártanak. Emellett egyél sok gyümit, mostmár lesz választék bőven. Mióta próbálkoztok?
2/5 anonim 

válasza:

Rajtam semmi nem segitett, pedig ittam a teát a 36. héttől és szedtem a bogyókat rendesen, mégis a 42. héten császároztak, mert teljesen zárt és merev volt a méhszájam.
3/5 A kérdező kommentje:
Én 34 hetes kismama vagyok és csak érdeklödöm,mert hallottam ezekröl és kiváncsi vagyok hogy valoban érdemes-e elkezdem és hogy tényleg segit-e a szülésnél?
2009. ápr. 7. 15:56
4/5 anonim 

válasza:

36.héttől ittam a málnalevél teát. Két óra alatt született meg a kislányom 39+3.napra.
Nem tudom, hogy a tea segített-e.
Ártani nem árt, legfeljebb nem használ, szerintem igyad :)
5/5 anonim 

válasza:

Szerintem is ki kell próbálni,legfeljebb nem használ,de nem árt.Viszont én várnék vele a 36. hétig,nehogy aztán túl jól hasson és koraszülés legyen a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!