A 3. kötelező ultrahangra megyek, ha megkérem a dokit ad 4d-s uh képet, persze pénzért?
Figyelt kérdés
Ha igen mennyibe kerül, ceglédi tapasztalat van-e?2009. ápr. 7. 14:06
1/5 anonim válasza:
A kötelezö uh 2D-s. Vagy az ő gépe 4D-t is csinál? Kérdezd meg, kb. 1-2 ezer egy kép,bár van ahol 3-at is elkérnek. A 2D-s 500-1500 körül van.
2/5 anonim válasza:
4d-ről max dvd-t tud adni, mert a 4. dimenzió az idő.
Amire te gondolsz, az a 3d. Egyáltalán nem biztos, hogy olyan gépe van, kérdezz rá mindenképpen az árára is. Nálunk a 2d-s ingyen van.
3/5 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam,hogy a 3d-s a fekete fehér kép a 4d-s meg barnás sárgás képet ad.
Nem így van?
2009. ápr. 7. 15:46
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Én voltam 4D uh-n, adtak egy dvd-n kb 18 perces filmet (ez a barnás), meg 3 fényképet,ami fekete-fehér és 3D-s,mert a film a 4D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!