Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21 hetesen még nem érzem a...

21 hetesen még nem érzem a babám. NEm baj?

Figyelt kérdés
Talán néha mindha csiklandozna de nem vgayok benne biztos hogy Ő az.
2009. ápr. 7. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem masodik babam,22 hetes vagyok de mar kb.ket hete a ferjemnek a kezet is megrugta.Siman latom kivulrol ahogy ficankol.Ne ijedj meg,ha az UH.rendben akkor nincs gond.
2009. ápr. 7. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Az nem lehet,hogy nem tudod, hogy az ő? Mert nekem olyan érzésem volt,mintha a szél tekeregne a hasamban,azt hittem,hogy bélmozgás. Aztán mikor rendszeres és erős lett,rájöttem,hogy ez a babó. Nekem nem csiklandozás ,meg nem buborékos érzés volt,hanem ilyen szélgörcs szerű,utána meg konkrét rugdosás.
2009. ápr. 7. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia.Én is határozott rúgásokat érzek már.....semmi pillangó,bugyborékolás nem volt csak rúgás,bár kívülről nem érezzük,sőt nem is látjuk:( de ha uh szerint minden rendben akkor ne izgulj:) biztos érezted már csak nem figyeltél rá:))))

Boldog babavárást

21hetes km

2009. ápr. 7. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.Semmi baj ne foglalkoz vele,hogy ki mit mond.Én is raktam fel egy hasonló kérdést és nekem is egyböl ilyen válaszokat adtak,hogy az én babám igy rug az enyém ugy rug mindenkinek tökéletes volt a terhessége.ugyan hadjuk már.Én 31-hetes vagyok és én is alig érzem és csak gyengéden tehát apszolult nem rug szét mint a többi tökéletes anyukát.Nyugi drága minden rendben.Jó baba várást Szia Zsuzsa
2009. ápr. 7. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Szerintem senki semmi rosszat nem mondott sőt megnyugtattuk,végülis te is elmondtad hogy te mit érzel.
2009. ápr. 7. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem is értem hogy lehet összehasonlítani egy 31 hetes terhességet egy 21 hetessel?14:22-es vagyok,és én is pont azt írtam a kedves kérdezőnek,hogy hiába a "nagykönyv"én sem látom sőt kézzel nem is érzem a babát,belül viszont igenis HATÁROZOTT RÚGÁSOKKAL tisztel meg a picim!

Egy majdnem "tökéletes kismama"

2009. ápr. 8. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!