Anyukák, kismamák már csak hozzátok fordulhatok. Baj van? Mi legyen?
hihetetlen hogy ennyire semmibe veszik a kórházban. Pedig nem gyerekjáték, a baba élete a tét. Én a helyedben keresnék egy dokit aki nem vesz semmibe! Egy ismerősünknek pont ezért született halva a babája. A kórházban mikor feküdtem egy kismamának idő előtt ezért vették ki császárral mert nem ment le a vérnyomása.
Kivánom hogy minden rendben legyen és ne hagyd magad lerázni!!
Igy van irány a kórház.
Én is feküdtem bent más probléma miatt,akkor a szobatársamnál a 31-ik!héten vették ki a babát,szintén magas vérnyomás miatt.
Ez nem játék,nagyon veszélyes mind a kettőtökre nézve.
Hát nálunk nem foglalkoznak a vérnyomással. Az én vérnyomásom mindig is 130 fölött volt, 2 alkalommal mértek 120-as csak. A dokim is mondta régebben, hogy ezek a 130-as értékek még teljesen jók.
Az aneszteziológián 160-at mértek, semmit nem mondtak, a védőnőm szörnyülködött is, hogyhogy nem fektettek be. Hát így. Az NTS-n 150-es volt, a hétvégén 142-149 között mozgott. Majd elaludtam pár órára, így leesett 127-re ami nekem is meglepő. Talán a kialvatlanság okozta. Azóta rengeteget próbálok aludni.
De már megint kezd felmenni, most 141-et mértem és a fejem is fáj. Délután átmegyek a házi orvoshoz.
Hátha valakit érdekeltek a fejlemények, azért emeltem ki.
Elmentem a házi dokimhoz, aki már 170-et mért, de mint kiderült őt sem nagyon érdekelte. A védőnőm szólt rá, hogy hát be kellene utalni. Így a kórházban kötöttem ki. Naponta 3 vérnyomás mérés és 6 szem gyógyszer. A 3. napon megindult a spontán szülés, 2,5 óra alatt meg lett a lányom. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Sok boldogságot nektek! Jó neked, hogy már babázhatsz!
27+2 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!