Anyukák, kismamák már csak hozzátok fordulhatok. Baj van? Mi legyen?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
itt egy kismami hasonlót kérdezett. remélem minden rendben lesz. nagyon szurkolok nektek!
Menj be a kórházba, mert ez nem játék! És ne hagyd magad lerázni! Kell hogy írjanak gyógyszert, sőt bent is kéne hogy tartsanak. A dokidat nem lehet valahogy elérni?
Én is így voltam, mint te, de nekem szerencsére a szülésznőm nem tágított, és befektetett. Akkor 150 felett volt a vérnyomásom. Másnap megszületett a kislányom 38+3napra, de mondta hogy ebből baj is lehet, ha nem törődnek vele! Szóval állj a sarkadra, ilyenkor már nem biztos hogy a fokhagyma a megoldás. Én kaptam Dopegytet, ezt szokták terhesen felírni. Esetleg menj el a házidokidhoz, hátha ő normálisan áll a dolgokhoz és felírja ezt a gyógyit, vagy ad egy beutalót vagy valami.
Szorítok hogy minden rendben legyen!
Menj be az ügyeletre, ez nem játék. Én is sokszor mérek 140/90 felett, a dokim írt fel Dopegytet. Azt mondta, ha egy hét alatt nem segít befektetnek, ha ott se csökken kiveszik a babát. A magas vérnyomás rontja a méhlepény vérellátását, ha nem kezelik komoly bajt okozhat.
31h km
Menjetek be az ügyeletre, de azonnal!! Eddig milyen volt a vérnyomásod?
Nézzenek vizeletből fehérjét. Ha az rendben, akkor mérd a vérnyomásod folyamatosan. Ne várj a dokidra, mert nagy gond is lehet belőle. A párod meg egy bunkó. Neki kellene összeszedni és kórházba vinni, nem pedig beszólogatni.
de kedves férjed van
inkább aggódna hogy nehogy vmi bajotok legyen
jézusom de bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!