A szükséges 4 pecsét a védőnőtől vagy a nőgyógyásztól kell?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 21:58
11/16 anonim válasza:
20 hetesen váltottam dokit, sem az előző, sem a mostani nem írt és nem pecsételt a könyvembe. Ha uh-on voltam, annak az adatait is a védőnő írta be. A mostani dokit kérdeztem nem akar-e pecsételni, azt mondta nem, mert tőle majd egy igazolást kapok. De ha nem fogadom fel, akkor is? 30 hetes elmúltam, 4 pecsétem van ugyan, de a védőnőtől. 06.54-es voltam (bocs ha off)
12/16 anonim válasza:
Ha már voltál négyszer a dokidnál, akkor én a helyedben már kérném az igazolást.
13/16 anonim válasza:
Amugy szégyelljék magukat az orvosok. Pl az előző simán leigazolhatta volna, ha már voltál nála.Most ehhez újra mehetsz négyszer. Lehet nekik semmi az a közel 70 ezer forint, amit az igazolásááért kapsz majd /anyasági támogatás/, de igenis sokat számít szerintem .
14/16 anonim válasza:
Még csak kétszer voltam az új dokinál. Én nem értem miért nem akar pecsételni. Pedig nagyon úgy néz ki, hogy nem fogom felfogadni, sajnos nem úgy állok anyagilag. Majd meglátjuk. Közben eszembe jutott, lehet, hogy alapból nem kapnék TGYÁS-t, mert sajnos munkanélküli vagyok. Persze, hogy terhesen rúgtak ki. Rosszul vagyok ettől az országtól!!! (17.08-as, bocs ha off)
15/16 anonim válasza:
A 4 igazolás nem a TGYÁS-hoz kell, hanem az anyasági támogatáshoz, azt meg mindenki kap, aki 4szer volt a dokinál. Szúrj ki az orvosoddal. Hívd fel TB-t, hogy milyen papíron kell igazolni a 4 orvosi megjelenést, ha nincs formanyomtatványt, akkor kreálj valamit és csak akkor fizess a dokinak, ha rányomta az adott napon a bélyegét és aláírását. Ne összefoglaló papírt adjon, nem kell, hogy mindig hozzámenj, de ez is csak egy trükk nála. ÉÉn is rosszul vagyok ettől az országtól, nem is vállalok be itt gyereket
16/16 anonim válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni azért, mert nálunk csak a doki pecsétje számított? Nem értem mi alapján pontozgatnak egyesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!