Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elmehet a baba ha emelgetek?

Elmehet a baba ha emelgetek?

Figyelt kérdés
Pár hetes kismama vagyok,van egy kislányom,13 kg.akit emelgetek,felfogok,stb.lehet valami baja a babának tőle?
2011. júl. 28. 23:05
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Elvileg, de anyukám mindig azt mondogatja, h az a gyerek, amelyik meg akar maradni megfog! Dédim 9 gyereket szült mind mellet kapált, emelgette a mosnivalót, hasán támasztva hordta a fát, egy vetélése sem volt, szóval lehet benne valami. De azért nem árt az óvatosság...
2011. júl. 28. 23:20
 2/30 A kérdező kommentje:
Köszi,és még egy kérdés,ha állandóan beütöm magam valahová meglátszik majd a babán?Ez lehet,hogy hülyén hangzik,csak valahonnan emlékszem rá,nem tudom mennyi a valóság alapja,vagy csak babona?
2011. júl. 28. 23:27
 3/30 anonim ***** válasza:
64%
Hát ilyet még nem hallottam, szerintem babona...
2011. júl. 28. 23:28
 4/30 anonim ***** válasza:
40%
"ha állandóan beütöm magam valahová meglátszik majd a babán?" - Úristen, remélem ez a kérdés nem komoly...
2011. júl. 28. 23:29
 5/30 A kérdező kommentje:
és a válasz sem...
2011. júl. 28. 23:36
 6/30 anonim ***** válasza:
61%

1. A környékünkön volt egy nő, aki szándékosan emelgetett nehéz dolgokat, hogy kiharcolja a veszélyeztetett terhessé nyilvánítást (kb. 20 éve volt) - ettől mindig vérzett, ki is írták. Megszületett a lánya, az enyémmel egyidős. Szegény kislány mozgásképtelennek született. Szellemileg teljesen rendben van... Szóval én a helyedben, ha nem muszáj, feleslegesen nem emelgetnék. Magyarázd meg a kislányodnak, hogy ő mostmár nagy és ügyes, vagy közelítsd meg úgy, hogy anya nem bír már dajkálni - csak ülve vedd az öledbe, hogy azért ne érezze eltaszítottnak magát. Nálunk az ilyen praktikák bejöttek.

2. A szomszédasszony szülés előtt pár nappal takarított, és a tisztítószer belecsapott a szemébe. Nem lett belőle nagy baj, csak picit irritálta, és napokig piros volt a bal szeme. A pici is bepirosodott bal szemmel született. Ezt az egy ilyen esetet hallottam, meg is jegyeztem, fura volt.

2011. júl. 28. 23:37
 7/30 anonim ***** válasza:
74%
Az egyik kedves ismerősöm sajnos pont ezért vesztette el!Hirtelen emelte fel a kisfiát mert beütötte magát biciklizés közben!
2011. júl. 28. 23:40
 8/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltatok,elvégre ez egy ilyen oldal,amit máshol nem,itt megkérdezhetek.
2011. júl. 28. 23:45
 9/30 anonim ***** válasza:
46%
Igen, ha beütöd a hasadat, akkor a babád hasa is piros lesz! Télleg komolyan kérdezted?
2011. júl. 29. 00:05
 10/30 anonim ***** válasza:
65%

Első válaszolóval értek egyet, ha meg kell maradnia, megmarad ha emelsz, ha nem , ha mennie kell, fekhetsz egész nap, akkor is elmehet.

Én is hallottam azt, hogy ha megütöd magad, akkor ott ahol megütötted magad, a gyereken is látszani fog anyajegy, esetleg májfolt formájában.

Ez nem több mint babona. Én a terhességem vége felé nagyon csúnyán megütöttem a lábam, és mégsem látszik semmi a gyereken.

Gratulálok a babához, jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek.

2011. júl. 29. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!