Elmehet a baba ha emelgetek?
1. A környékünkön volt egy nő, aki szándékosan emelgetett nehéz dolgokat, hogy kiharcolja a veszélyeztetett terhessé nyilvánítást (kb. 20 éve volt) - ettől mindig vérzett, ki is írták. Megszületett a lánya, az enyémmel egyidős. Szegény kislány mozgásképtelennek született. Szellemileg teljesen rendben van... Szóval én a helyedben, ha nem muszáj, feleslegesen nem emelgetnék. Magyarázd meg a kislányodnak, hogy ő mostmár nagy és ügyes, vagy közelítsd meg úgy, hogy anya nem bír már dajkálni - csak ülve vedd az öledbe, hogy azért ne érezze eltaszítottnak magát. Nálunk az ilyen praktikák bejöttek.
2. A szomszédasszony szülés előtt pár nappal takarított, és a tisztítószer belecsapott a szemébe. Nem lett belőle nagy baj, csak picit irritálta, és napokig piros volt a bal szeme. A pici is bepirosodott bal szemmel született. Ezt az egy ilyen esetet hallottam, meg is jegyeztem, fura volt.
Első válaszolóval értek egyet, ha meg kell maradnia, megmarad ha emelsz, ha nem , ha mennie kell, fekhetsz egész nap, akkor is elmehet.
Én is hallottam azt, hogy ha megütöd magad, akkor ott ahol megütötted magad, a gyereken is látszani fog anyajegy, esetleg májfolt formájában.
Ez nem több mint babona. Én a terhességem vége felé nagyon csúnyán megütöttem a lábam, és mégsem látszik semmi a gyereken.
Gratulálok a babához, jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!