Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor hallottátok először a...

Mikor hallottátok először a szívhangot otthoni szívhang hallgatóval?

Figyelt kérdés
Angel Sounds magzati szívhang hallgatóm van és 7 hetes terhes vagyok. Már próbálkoztam, de nem hallom a baba szívhangját. Már volt egy elhalt terhességem, ezért nagyon aggódom, jó lenne tudni, hogy minden rendben van a babával. Ti mikor hallottátok legkorábban a babátok szívhangját?
2011. júl. 28. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
67%
Azért hetente csak nem lehet ultrahangra járni... Én a 11. héttől hallgattam minden héten addig amíg meg nem mozdult, a 18. hétig! És mindig megtaláltam a szívhangját. A vaterán vettem használtan és nagyon megérte, engem megnyugtatott. Nem úgy mentem az ultrahangokra, hogy úristen vajon dobogni fog-e még a szive, hanem nyugodtan, mert tudtam, hogy minden rendben van és egészséges babát fogok látni.
2011. júl. 31. 16:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 9 és fél hetes voltam amikor nagyon alul, a szeméremcsont mögött megtaláltam a szívhangját.

Összekeverni nem lehet a sajátoddal, mert kb. 2x olyan gyors :)

Könnyen leellenőrizheted, ha megfogod a saját pulzusodat!

Én egy spontán vetélés után vettem és nagyon megnyugtatott, hogy hallottam: minden rendben.

Sajnos a vetélésem tünetek nélkül zajlott le és csak a kötelező uh-n derült ki a baj. :(

Én nem bántam meg, hogy megvettem, bőven megérte az árát, hogy nem idegeskedtem.

Azóta a tesók is hallgatják Apával :)

Sok boldogságot!

2011. júl. 31. 21:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

16:20, természetesen járok ultrahangra, de ugye azért minden nap mégse mehetek, és a köztes időben állandóan frászban vagyok, hogy vajon él-e még a babám.

Kedves utolsó, köszi szépen, az én vetélésem is tünetek nélkül zajlott, teljes nyugalommal mentem UH-ra a 9. héten, ahol kiderült a baj. Előtte a 7. héten voltam, akkor még volt szívműködés és minden rendben volt. Szóval az előzmények miatt nagyon megnyugtató lenne, ha naponta leellenőrizhetném, hogy minden rendben.

Nektek is sok boldogságot és boldog babavárást!

2011. júl. 31. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!