Szerintetek lehet ebből baja a babának? Nagyon megijedtem a wc-n.
A fokhagyma kipusztítja a gilisztákat és vértisztító hatású. Egyél sok fokhagymalevest, lángost fokhagymával, pirítóst fokhagymával meleg citromos teával. A legfontosabb azonban mindig az alapos szappanos, melegvizes kézmosás!
Tárgyak, kézfogás, szennyezett ágynemű útján terjed a fertőzés. Úgyhogy én azt javaslom, hogy az ágyneműt rendszeresen (2 naponta) cseréld le amíg meg nem gyógyulsz.
A cérnagiliszta fertőzés szervi károsodást nem okoz, de kezelése szükséges! Ez az egész egy tabletta bevételéből áll amelyet az orvos ír fel. Az egész családot egyszerre kell kezelni még akkor is ha ők tünetmentesek!
Az kimaradt, hogy tünete lehet még az erős, végbélnyílás és nemi szerv környékének viszketése. A viszketés ágymelegben fokozódik. Nem akarlak megijeszteni de ezek a kis giliszták éjszaka kijöhetnek belőled, azért kell az ágyneműt cserélni, és ez az oka a viszketésnek is.
Tehát a fertőzést minél hamarabb meg kell szüntetni!
Sajnos nem biztos, hogy cérnagiliszta. Ezeknek tényleg fehér színe van, de lehet, hogy a széklet miatt láttad barnás-vörösesnek. Szerintem holnap menj el a háziorvosodhoz az a legbiztosabb.
Ne halogasd hétfőig nehogy nagyobb baj legyen belőle!
Szia!
Nem akarlak ilyesztegetni, de úgy tudom terhesség alatt, pláne a te idődben, tilos sok fokhagymát enni!!!! Görcsöket idéz elő. Inkább hívd fel a dokidat vagy nézz be a kórházba. Vagy hívd fel a kórházat, ott megmondják hova menj először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!