Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barátnőm 3 hónaposan tudta...

Barátnőm 3 hónaposan tudta meg, hogy gyermeket vár (12 hét). Ez idáig cigizett. Sokat ártott a babának?

Figyelt kérdés
2008. márc. 2. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:

12 hetes korig fejlődik legtöbbet a baba, főleg az idegrendszere. Sajna nem tesz jót, de sok olyan ismerősöm van, aki végig cigizett terhesen, és mindegyiknek egészséges a babája. A lényeg, hogy most, hogy már tudja hogy terhes, tegye le a cigit.

Sok sikert Neki!

2008. márc. 2. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
reméljük nem, viszont, hogy hogy csak most tudta meg?
2008. márc. 2. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem ártott, de most már tegye le a terhesség végéig.
2008. márc. 2. 16:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem hinném,de azonnal tegye le.Nem akarok senkit befolyásolni,de én is sokat adtam a "füstmentes" életre amikor terhes voltam.Minden hiába,ha a baba beteg az már a fogantatás után azonnal az.Az én kisbabámnak agyi fejlődési rendellenessége volt,pedig nem cigiztem.Sok ismerősöm cigizett végig és makk egészséges a gyermeke.Azért jó,hogy nem cigiztem,mert így mindent megtettem azért,hogy egészséges legyen.Tegyen Ő is így!Nem okolhatom magam azért,hogy a kicsikém csak 1hónapig lehetett velem és az Angyalok közé költözött.

2008. márc. 2. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én ismerősöm 20 hetes koráig cigizett. Nem sokat, napi 2-3 szálat. (elmondása szerint!!!) Kiderült , hogy sulyos csontritkulása van a babuciának és a kis agyacskája sem fejlődött ki. A 20. hétben elvették tőlle a babát. Nem ismeri el , hogy a cigeretta okozta.

Én is dohányoztam addig mig el nem kezdtünk próbálkozni a férjemmel.22hetes kismami

2008. márc. 3. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!