Hogy viselitek ha nagyon nagy a hasatok és hogyan öltözködtök? Most vagyok a 26+4 héten.
én tavaly voltam ennyi idős. még anno apám vett anyámnak egy kismama farmerruhát japánban (1976-ban) azt adta oda anyum egész nyáron abban voltam. kantáros felül lent meg bő igy elfért benne a pocak (nagy hasam volt nekem is). hozzá szandi vékony póló. aug.ban szültem a vége elég nehéz volt + egy hétig túlhordtam:-))
kitartás!!
Szia!
Én épp mára vagyok kiírva. Hatalmas a pocakom, és épp az öltözködés miatt szenvedek nagyon. Nekem is egy kantáros naci az utolsó ami rámjön, de olyan lehangoló, hogy ez az egyetlen nadrágom van, és csak ezt tudom kombinálni max pólókkal. Nem a legcsinosabb viselet, főleg most, hogy itt ez a gyönyörű idő, nekem meg tele a szekrényebb szebbnél szebb tavaszi ruhákkal. Szerencsére tegnap annyira meleg volt, hogy fel tudtam venni egy nyári szoknyámat, aminek gumis a dereka... lehet hogy butuskán hangzik, de el se tudod képzelni, milyen boldoggá tett hogy végre nem kisvakondnak öltözve sétálhattam, hanem csinosan. Pedig szerettem azt a nacit, mert írtó kényelmes.
Másban amúgy nem zavar a nagy pocak. Te légy okosabb nálam, és ne jelentsd ki a 8. hónap elején hogy most már nem veszel új kismamanacit, mert már úgyis mindjárt vége... érdemes még arra a 1,5 hónapra is újat venni, ha abban érzed jól magad!
40 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!