Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamáknak a fogászatnál...

Kismamáknak a fogászatnál nincs valami kedvezmény? Ha saját körzetbe megyünk? Szerintem behúzott a fogdokim!

Figyelt kérdés

Most jövök fogászatról, saját körzetembe voltam, kismama is vagyok, 16 hetes, és elől tömte a második fogamat hátul, kezdett lyukadni. 5000.- ft-t kért el!!! Amin teljesen kiakadtam. Az első 3 fog fent jobbra-balra a saját körzetedbe ingyenes a tömés. Legalábbis nálunk. tavaly novemberbe még így volt. Meg anno amikor a lányommal voltam terhes, akkor még valami kedvezmény is volt, hogy ingyenes, vagy fél áron volt a fogászat kismamáknak... teljesen kiakadtam, de még hőbörögni se tudtam, mert még a szemhéjam is lezsibbadt a szuritól.

Ja és biztosított is vagyok, tehát még az se lehet. Vissza se tudok menni, mert én voltam az utolsó páciens, és zárta a rendelőt. Nem mellesleg számlát sem adott... Ha holnap mennék vissza, akkor meg le is tagadhatja.

Jól behúzott a szemétje mi???

2009. ápr. 6. 12:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
a tejre visszatérve: szerinted amit levonnak az eü. kapja? hát nem!!! hiába vonják le, ha nem jut el oda ahova kell! az adó ugyanez.mit kaptál eddig vissza belőle, mert én semmit!
2009. ápr. 7. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!