12 hetes ikres (egypetéjű) kismamák nálatok mi a helyzet? Mit éreztek, hogy vagytok mi foglalkoztat benneteket?
Én már 17+2 hetes vagyok, de voltam 12 is :-)
Akkoriban még nagyon sokat aludtam, szerencsére hányinger, hányás sosem volt. De összességében jól éreztem magam. Akkor már túl voltunk a tarkóredő mérésen, az nagyon megnyugtató volt (mivel semmilyen vértesztet nem javasoltak az ikerterhesség miatt, ez az egy kapaszkodónk volt).
Manapság már sokkal energikusabb vagyok, rácsodálkozom, ahogy szinte naponta nő a hasam, mindenki azt hiszi, hogy már a 25. hét környékén járunk :-)
Mondták, hogy valószínűleg előbb érzek majd magzatmozgást, de ez eddig nem történt meg, néhány napja a jobb oldalon volt egy kis kaparászás párszor, de azóta semmi. A 15+5 ultrahangon már 150 g körül voltak, és bár nem 100%, valószínűleg kislányok :-)
Közös a lepényük, de van elválasztó burkuk, és eddig szép egyenletesen fejlődnek, reméljük így is marad.
Nálatok mi a helyzet? Hogy bírod, érzel-e valamit?
Én 11+2 hetes ikerterhes kismama vagyok.Nekekm is már elkezdett nőni a pocim.Nagyon foglalkoztat,hogy lányaim vagy fiamim lesznek-e.Neked egypetéjűek az ikreid.Én úgy olvastam,hogy ilyenkor,még enm lehet tudni.Hogy érzed magadat?Én egészen jól vagyok hányinger nincs panaszaim nincsenek.Nagyon várom hogy megtudjam a nemüket:D
Boldog Baba várást!
4 hós kislány anyukája(11+2 hetes kismama)
Azt szeretném kérdezni, hogy hány hetes korotokban állapították meg az ikerterhességet? Lehet buta a kérdés, de az első babámat várom, nincs még tapasztalatom. Az elején van valami különbség a normál és az ikerterhesség között, mármint az anyuka szemszögéből? :-)
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!