Hányadik héten kezdődik a terhességi hányás?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 08:50
1/9 anonim válasza:
Ez mindenkinél más, van aki már a 2. héten, van aki csak jóval később, és van olyan szerencsés, aki egyáltalán nem tapasztalja meg ennek "örömeit".
2/9 anonim válasza:
nekem mindkét babánál a 6. héten kezdődött!
3/9 anonim válasza:
Akár el is maradhat... Én pl. egyik gyerekemmel se hánytam, sőt igazán más tüneteim se voltak (4-en vannak). Ha nem vagy ilyen szerencsés, már 2-3 héttel a fogantatás után is elkezdődhet.
4/9 anonim válasza:
Engem szerencsére messze elkerült első babánál. Remélem hogy most a másodiknál is. Tegnap derült még csak ki hogy terhes vagyok.:)
23/N egy gyönyörű 4 éves kislány anyukája
5/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem volt, barátnőmnek a 6-12. hétig tartott, sógornőm össz-vissz kétszer hányt, egyszer a 8. héten, egyszer pedig a 12-en.
6/9 anonim válasza:
Nekem a hányinger az az 5. héttől a 9. hétig, 9. héttől hánytam a 12. hétig, most 14 hetes vagyok, néha van hányinger, de nincs hányás:)
Mondjuk én kórházban is voltam miatta, de már minden oké velünk:)
Gratulálok a babához:)
14hkm.:)
7/9 sumergo válasza:
Csak egyszer, a 22. héten hánytam. Nem biztos egyáltalán, h fogsz hányni!!
25+2 hkm
9/9 anonim válasza:
Én eddig kétszer hánytam, a 7. héten és ma reggel :) 9. héten. Mindkétszer szagtól, nem csak úgy magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!