Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a tapasztalat? Van valami...

Mi a tapasztalat? Van valami összefüggés a baba neme és a mozgása intezítása között?

Figyelt kérdés

Az első babám kisfiú lett és a 15. héttől állandóan mozgott (még a szülőszobában is!!), most a másodikkal már a 16. hét végén vagyok és alig-alig érzem.

Nálatok mi a helyzet?

2009. ápr. 6. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Pedig én ugy hallottam,hogy a fiúk a lustábbak. Igaz nekem elég lusta a babóm,és eddig azt mondták hogy fiúcska. De szerintem nem függ ettöl,ez ugyanolyan dolog mint a többi babona.
2009. ápr. 6. 10:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudo, még hogy a második mi lesz? Csak a vélemények érdekelnének kinek hogy mocorogtak. Igazából még nem is hallottam ilyen baonáról.
2009. ápr. 6. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem lányom lesz,este mozog sokat,de kb. a 16.héttől érzem:)

Barátnőmnek fia lesz,ő már rég "rúgdosta" az anyját,amikor az enyém csak kapirgálta a hasam,mint 1 kislepke.

Szerintem a fiúk sokkal intenzívebbek.

2009. ápr. 6. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Első babámat várom és kisfiú lesz.Már rendesen rugdos,amikor rájön.

14+4hetes km.

2009. ápr. 6. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem az első baba lány lett 16 hetesen éreztem először és azóta tulajdonképpen meg sem áll pedig már 5 éves:-) Most 18 hetes vagyok és fiunk lesz,ő is a 16.-ik hét óta rugdos és hát szinte semmi különbség nincs,ő is sokat mozog és talán erőteljesebb rúgásai vannak.
2009. ápr. 6. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
szia nekem kisfiam lesz,és úgy vagyok vele,hogy ha rájön az 5 perc akkor szétrúg,de sokszor lökdössük,hogy reagáljon. Sztem nem függ össze a nemmel a dolog.
2009. ápr. 6. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!