Eljutottam oda hogy állandóan ennék, éhes vagyok más is van így, veszélyes?
Figyelt kérdés
Elhízhatok ha sokat eszem ha amúgy nem vagyok husos alkat? Vagy az csak alkattól függ? Terhesség előtt is sokat ettem de mostanában egész nap eszem...
18 h
2009. ápr. 5. 22:08
1/2 anonim válasza:
Szia!Észre sem veszed,és hipp-hopp úgy felszalad húsz kiló,hogy csak tátod a szádat!:-)Egyél ami jól esik,csak mértékkel.Sokszor keveset.Sok-sok gyümit,zöldséget.Én 49kg voltam a terhességem elején,és 70kg-mal mentem szűlni.Nem dícsért meg se a védőnő,se a doki.
2/2 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy a végére mennyit hízol majd. Én azt mondom, hogy azért óvatosan! Egyél napi többször keveset, így egész nap lesz valami a gyomrodban. Ha pedig nem sokkal evés után tör rád az éhség, akkor "nassolj" egy almát!
Tudom milyen érzés ez, de nekem szerencsére nagyon ritkán vannak ilyen "hülye" napjaim, amikor bármennyit eszem, éhes vagyok. Minden jót!
31 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!