Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet DNS...

Terhesség alatt lehet DNS tesztet csináltatni a babán?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy a két apajelölt közül melyiké a baba, mert ahogy szakítottam a párommal, már jött egy másik férfi, akivel egy hét után lefeküdtem. Nem kérek megvető válaszokat. így is eléggé rosszul érzem magam e miatt.
2011. júl. 25. 22:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Még nem tudja, én sem rég tudtam meg, biztosan nagyon fog örülni, mert nagyon vágyik egy gyerekre. Csak az a baj hogy nagyon korán jött a baba.
2011. júl. 25. 23:47
 12/26 anonim ***** válasza:

Hát, azért mindenképp mondd el neki a gyanúdat, hogy mi történt.

Hidd el nekem,nem vagy ribanc és rosszat sem tettél. Nem a te hibád, hogy a gyógyszer nem hatott és nem hinném, hogy ő haragudna.

2011. júl. 25. 23:50
 13/26 anonim ***** válasza:

Ja és ha örülni fog neki, akkor ne foglalkozz az idővel. Régen ismeretség nélkül házasodtak és még úgy is voltak boldog házasságok bőven, meg együttélés nélkül és szebben működött, mint most.

Te szerelemből feküdtél le ezzel az emberrel. Fogd fel így a dolgot :)

2011. júl. 25. 23:53
 14/26 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van. Őszinte leszek, elmondok mindent neki.
2011. júl. 25. 23:55
 15/26 anonim ***** válasza:

Tiszta izgi:)

És akkor most kivel is voltál együtt a bogyó-kimaradós napon?

ELmondtad az új párodnak? Mit szólt a baba-hírhez?

2011. júl. 26. 00:14
 16/26 A kérdező kommentje:
Még nem tudja, majd személyesen mondom el. Pont azzal voltam együtt akkor, akit szeretek.
2011. júl. 26. 00:19
 17/26 anonim ***** válasza:

Azért a vércsoport dolog sajnos nem ilyen egyszerű. A gyerek nem csak az egyik szülő vércsoportját örökölheti.

[link]

2011. júl. 26. 00:21
 18/26 anonim ***** válasza:

99%-ban így van.

Kivéve A-nál és B-nél, mert ott AB-s baba is lehet.Ez a 0-s dolog persze nem lehetetlen, de életemben nem hallottam róla, hogy valakinek úgy 0-s a vércsoportja,hogy mindkét szülője B.

2011. júl. 26. 00:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Mármint hallani hallottam, hogy létező, csak senkit sem ismerek, aki ilyen lett volna,mert ugye a 4 betűt "kell keverni", de a környezetemben mindenki csoportazonos egyik vagy másik szülőjével.
2011. júl. 26. 00:38
 20/26 sumergo ***** válasza:
Azért vannak fura dolgok, mindkét szülőm AB-s, én A-s lettem, és ez simán lehetséges, állítólag. Úgy tudom a vércsoportokat nézve kevés olyan van, amikor egyértelműen ki lehet zárni az apaságot.
2011. júl. 26. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!