Terhesség alatt lehet DNS tesztet csináltatni a babán?
Azért nagyjából ki lehet találni. Tudod mikor volt peteérésed? És hogy pontosan mikor feküdtél le egyik és másik pasival?
Egyébként lehet, hogy nem is kell DNS teszt. Ha a két pasi vércsoportja nem egyezik és a baba az apja vércsoportját örökli, akkor nincs szükség erre a drága beavatkozásra.
Hát egyszerűen ha megszületett a baba, akkor megnézik milyen a vércsoportja. Ha nem azonos a te vércsoportoddal, akkor az apa vércsoportját örökölte. Mondjuk a fiad A + akkor megkérdezed mindkét faszit, hogy mi a vércsoportja, amelyiküké egyezik a fiaddal, az az apja.
Persze ha a két pasas vércsoportja egyezik, vagy a gyerek a te vércsoportod örökölte, akkor nem lehet így megállapítani.
Akkor vagy marad az a módszer, amit először mondtam, hogy számolj peteérést, vagy marad a biztos DNS teszt.
Ez a peteéréses dolog persze nem biztos, de azért sejtést ad.
Amit nem kérdeztem még: Egyik férfivel sem védekeztél sehogyan?
Ohh, így már érthető :(
És nem hagytál ki egy szemet valamikor, vagy nem szedtél véletlenül antibiotikumot?
Igen, szerintem akkor az az apa. Ha átcsúsztál a 12 órán akkor valószínűleg nem hatott a tabletta.
Iszonyú kicsi volt a valószínűsége, de látod, a természet tud szépeket produkálni.
A másikkal akkor elvileg 1 héttel azelőtt feküdtél le utoljára. Akkor szerintem nem ő az apa, hanem az új pasi. Bár azért ez nem biztos, de mindenképp várd meg, ameddig megszületik, ne a terhesség alatt akard a tesztet.
Gondolom a másik férfivel együtt vagy, ő tud a terhességről? Várja ő is a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!