Aki a terhesség elején több napig barnázott, megmaradt a babája?
Szia!
Én a 10. hétig barnáztam, Utrogestan-t kaptam 3x2-t és most 23 hetes kismama vagyok :)
Az első 2 hónap húzós volt, de ha betartod amit az orvos előírt akkor szerintem nem lesz baj!
Szorítok nagyon!
Kérdés mitöl barnázol? Mit mondott az orvos?
Èn a 8-ik héten kezdtem és kb a 14-ik hétig tartott, majd vissza jött az utolsó hetekben.
Èn rögtön elmentem orvoshoz, és csak a méhnyak vérezgetett, érzékeny volt.
Én kétszer is barnáztam, egyszer 7 hetesen, akkor rohantam dokihoz, nem volt semmi gond, volt szívhang, doki mondta, hogy ilyen előfordul, és akkor jelentkezzek, ha erősödik a vérzés. 8 hetesen ismét barnáztam, de betartottam amit a doki mondott és nem aggódtam különösebben. A 9 hetes uh-n kiderült, hogy elhalt a terhesség.
Most ismét terhes vagyok, megint volt egy kis barnázás, kikönyörögtem az utrogestant, és sík ideg vagyok, hogy mi lesz...
Én kb 5-6 hetesen is barnáztam,akkortól használtam utrogestant,2*1-et,elmúlt kb két hét alatt,(állítólag beágyazódás miatt ez gyakori),majd 12 hetesen két hétig kórházban feküdtem,szigorú fekvéssel,emelt magnéziummal és nospával,mert otthon volt egy halvány vérezgetésem,ami ultrahangon kiderült,egy vérömlenyből jött.Szigorú fekvés,pihenés,de felszívódott.Dokim szerint ez sem ritka eset.
Ne stresszeld magad,annál rosszabb.Mondogasd magadnak,hogy "meg fog maradni",amit nagyon akarunk az összejön!
Minden jót,Boldog Babavárást!
32hkm
Szia! Én nem csak barnáztam, de még véreztem is. Sőt 15. hetesen lett egy hematómám is. De már a 33. hétben járunk, és kis ficánka a kis drágám, most már minden rendben van.
Szerencsére ma már tudnak segíteni az orvosok, csak pihenj sokat és próbálj megnyugodni. Persze, tudom, hogy ebben a helyzetben nehéz, de törekedj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!