Volt olyan aki a terhesség elején barnázott kicsit, és csak utólag tudta meg, hogy babát vár?
Szia!
Nekem anno hétfőn kellett volna megjönnie és vasárnap,élénk piros vérzésszerű valami történt,én azt hittem megjött, tampon....De reggelre semmi!Vártam egész nap,sőt keddtől annyira fájt a hasam,hogy a párom már szerdán a kórházba akart vinni,de csak csütörtökön mentünk!ott mondtam milyen furi tüneteim vannak (meg hogy próbálkozunk),de tuti nem baba szerintem mert nagyon fáj a hasam és véreztem is 1 napot!Erre kiderült hogy húgyhólyaggyulladásom van és babát várok!!!!!!Ez volt csütörtök (április 2.) és sajnos 5-én elkezdtem megint vérezni,de megmaradt a babám!!!!!!Bár veszélyeztetett terhes voltam és a 12. hétig feküdnöm kellett!Meg a 31-től is,de ez már más...!
És már 11 hós lesz a lányom!!!!!
Mert Te már megtudtad?Vagy reménykedsz?
Drukkolok!!!!!
Én se gondoltam,hogy baba lesz,mikor meg kellett volna jönni,akkor csak barna lé jött,kb 2 napig,azt hittem,hogy majd jön a rendes vér,de semmi. Később teszteltem pozitiv lett. A köv. hónapban már teljesen kimaradt a mensi. Semmi baja nem lett a babámnak.
Olvastam valahol,hogy a barnázás azért van,mert a szervezet emlékszik még,hogy akkor kell megjönni,azért jön az első 1-2 hónapban ilyen váladék,de ez nem baj,ettől nincs baja a babának. Nekem volt olyan kb a 30. héten,hogy rózsaszines folyásom volt,na akkor megijedtem,valószinüleg megerőltettem magam,de nem volt később probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!