Aki a terhesség elején barnázott? 6 hetes 2 napos vagyok, de gyakorlatilag a 4. héttől barnázok.
Azt nem tudom, hogy a petezsák felszívódása okozza-e nálad. De én is barnáztam ebben az időszakban majd1 2 hétig, én akkor még azt hittem, hogy megjön. Aztán mégsem, csak utána derült ki a terhességem:)
Sőt, a 2. elmaradt mensinél is barnáztam.
Szia!
Én az 5. héttől a 8. hétig barnázgattam, valamint 5hetes+5 naposan erősen véreztem is, orvoshoz mentem. Ott állapították meg, hogy a babóm felett egy ugyanakkora nagyságú hematóma van (mint a babám). Emiatt veszélyeztetett terhes is lettem, lassan aztán kiürült a szervezetemből a hematóma. Nekem szednem kellett Rutascorbint 3szor 2-őt, magne B6-ot 3szor 2-őt, és eleviteztem is.
Mára már 6 hónapos a pici fiam, teljesen egészséges és még egy héttel túl is hordtam. :)
A másik pedig lehet, hogy a kisebbik petezsák okozza a barnázgatást, főleg, ha felszívódik (ha ikerterhessének indult akkor sajnálom) :(
Fel a fejjel, pihenj sokat, nem lesz baj!!
Üdv :)
Szia! Nem kell aggódnod ha a doki nem mondja, hogy valami baj van addig minden rendben! A nővéremnek 2 gyereke van, mind a kettővel végig vérzett/barnázott, veszélyeztetett terhes volt, de minden rendben ment a terhesség ideje alatt és a szülésnél is. Most várja a 3. bébijét, ezzel is elég nehezen viseli a terhességet, de reméljük itt sem lesz semmi baj!
Ne aggódj, azzal nem használsz a bébinek! Bízz a dokidban, ő tudja mi jó neked és a babádnak.
Minden jót! Panasz mentes terhességet!
Jajj köszönöm a válaszokat! CSak azért izgulok, mert a nőgyógyászom 2 hete megállapította a terhességet és 3 hét szabira indult. (németországban élek) Aztán mondta, hogy 2 hét múlva egyeztessek időpontot a helyettesénél (ez volt szerdán). De ez a nőci nagyon fura volt, vizsgált és közben olyan ijedt képet vágott, kérdeztem baj van? Nem, tulajdonképpen nincs, de a barnázás = vérzés és hogy ez fenyegető jel. De tulajdonképpen a baba jól néz ki. Akkor felhívott egy másik nőgyógyászt, akkor utána felhívta még a labort, akkor utána még vett vért, akkor megint behívott. Ezért ijedtem meg, hogy most mi van. Annyira bizonytalannak tűnt, de csak annyit mondott, hogy eddig minden rendben.
Hál ég hétfőn már van a rendes nőgyógyászom, hát rohanok hozzá. Nagyon köszi a válaszokat, ez azért megnyugatató volt kicsit! :o)
Szia! A 12.-ik hétig ittam,megnéztem a dobozát az van ráírva a palástfű felirat alá hogy: ALCHEMILLAE HERBA
nem tudom ez segit e, de remélem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!