Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 16. hétben vagyok és 20hetes...

A 16. hétben vagyok és 20hetesen kell mennem UH-ra. Meg lehet kérni a védőnőt, hogy had menjek el most?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, mert a 20 hetes ultrahangot úgy csinálják meg, ha már megvan az AFP vizsgálat eredménye, ami a 16. hétben még kizárt. Több ultrahangot nem szoktak csinálni, mint amennyi indokolt. Bár, ha magánorvosod van, biztos megoldják.
2009. ápr. 5. 13:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem sem az afp miatt, és ugyan nálunk a 18 héten csinálják az uh-t, ami pedig komoly genetikai, amit sem hamarabb, sem később nem érdemes csinálni, mert akkor már fars eredmény születik.

2009. ápr. 5. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:

A 2. nagy uh -ot 18 és 20 hét között csinálják. Én voltam 12 hetin, aztán elmentem magándokimhoz beutalóért a16 hetes AFP-re, akkor megnézett uh-on, de csak fejkörfogatot mért, rápillantottunk az uh-gal, de nem részletezte...mindent rendben talált. Aztán adta a beutalót, és azt mondta h 20 hetesen hozzam magammal az eredményt(AFP)és megcsinálja a nagyo uh-ot. Rutinos, főorvos, gondolom tudja mit mikor kell csinálni. Én bízom a tudásában, és 20 hetesen épp jókor fogsz menni UH-ra. Akkorra már meglesz az eredményed, nekem is megjött már multhéten, és most vagyok 18+4hetes.

Már szeretném látni a picit, de majd a 20 hetesen láthatom.

Ha nagyon szeretnéd látni említsd meg a védőnődnek, de a 12.hetes uh-ot, általában a 18-20.héten végzett 2.nagy uh követi.

Boldog babavárást.

2009. ápr. 5. 14:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék most elmenni UH-ra, mert úgy hallottam már meg tudják mondani a nemét. Annyira szeretném már tudni. Mindíg azt kell mondani, hogy a "pocilakó" vagy a "gyerekem" és ez olyan személytelen. Szeretném már kisfiamnak vagy kislányomnak szólítani.
2009. ápr. 5. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretnéd tudni a nemét menj el addig egy 4D-re! Én most a héten voltam mensi szerint 12+4 naposan és már láttuk hogy kukija van:) Persze a baba méretei alapján 13+5 naposra dobott ki a gép, de tisztán lehetett látni a fütykösét:)
2009. ápr. 5. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:

A 4D a megoldás, a kötelezőkre nem mehetsz előbb, és az AFP is kötött.

Ha van fogadott orvosod, akkor oda el tudsz menni előbb is, persze fizetni kell.

2009. ápr. 5. 17:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem sima 2D-s uh-val megmondták a 12.heti uh-n,hogy fiú.
2009. ápr. 5. 17:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát az én dokim roppant alapos... Én voltam 12. héten UH-n aztán 16. héten AFP-n, és UH-n (akkor már megnézte a nyaki redőt is), majd 18. héten kontroll genetikai UH-n, majd 22. héten voltam legközelebb UH-n, majd 26., 30. Egyébként 4 hetente járok UH-ra. És nem magándokihoz járok.

Boldog Pocakosodást!

Boldog Babavárást!

2009. ápr. 5. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!