Szerintetek gondot jelent a babára nézve, ha a terhességi súlykalkulátor szerint a minimum hízás alatt vagyok 5 kg-al?
Szia!
Én 21 hetes vagyok és eddig 1 kg-ot híztam..56kg-al kezdtem és jelenleg 57,2 kg vagyok:)
A kislányommal 54 kg voltam amikor terhes lettem és 63kg-al szültem (3050g).Nem kell hinni ezeknek a kalkulátoroknak.Ha valaki hajlamosabb a hízásra sokkal többet hízik,aki nem az pedig nem..Én világ életemben vékony testalkat voltam bármennyit is ettem...És ez a terhesség alatt is így van...
A fiammal és a lányommal is 12kgt híztam, a fiammal egyenletesen, a lányommal a huszon sokadik héten kezdtem hízni. 65kgval kezdtem a fiammal, 63al a lányommal.
3470 és 3420g születtek.
én is "csak" 10-ill 11kg-ot híztam az első két fiammal.
most a 11.hétben járok és -2kgnál tartok.
Nem hányok, de sokat émelygeg és keveset eszem, mert nem esik jól semmi. Inkbb gyümölcsöt, paprika-paradicsom leveseket... néha egy nagyon kis szelet pizzát.
KIváncsi leszek a végén mennyi lesz a súlygyarapodás.
De sokan vannak, akik alig híznak a terhesség alatt és egészséges gyerket szülnek- ne izgulj.
Viszont nekem olyan barátnőm is van, aki alig volt 43kg, pici vékony magas, kismamaként 23kg-ot hízott. Olyan jól állt neki, hogy csakna. szülés után 2hónappal mindenki csak azt kérdzete tőle, hogy tényleg övé a gyerek. Ugyanolyan piszkavas volt mint előtte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!