Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek gondot jelent a...

Szerintetek gondot jelent a babára nézve, ha a terhességi súlykalkulátor szerint a minimum hízás alatt vagyok 5 kg-al?

Figyelt kérdés
Sziasztok. MOst 29 hetes kismama vagyok. A baba előtt 74 kg voltam (enyhén molett). Most járok a 29 héten, és összesen 78 kg vagyok. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy engem a 2 trimeszter nagyon megviselt. Szinte végighánytam 1 hónapot. Most is nagyon keveset tudok enni, mert különben rosszul vagyok.Az evéssel soha nem volt gondom egyébként....csak most. Nézegettem a neten, hogy mi az átlagos hízás terhesség alatt, és találtam egy terhességi súlykalkulátort, miszerint a mimimum súlygyarapodás szerint a 29. hétre az én esetemben 83 kg-nak kellene lennem. Ez a minimum. A maximum, ha jó emlékszem 87 kg. Ti hogy voltatok/vagytok a babákkal? Mennyit híztatok avagy nem?
2011. júl. 24. 21:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 21 hetes vagyok és eddig 1 kg-ot híztam..56kg-al kezdtem és jelenleg 57,2 kg vagyok:)

A kislányommal 54 kg voltam amikor terhes lettem és 63kg-al szültem (3050g).Nem kell hinni ezeknek a kalkulátoroknak.Ha valaki hajlamosabb a hízásra sokkal többet hízik,aki nem az pedig nem..Én világ életemben vékony testalkat voltam bármennyit is ettem...És ez a terhesség alatt is így van...

2011. júl. 25. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:
7 kilót híztam összesen, 3800gr-mal született a lányom.
2011. júl. 25. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:

A fiammal és a lányommal is 12kgt híztam, a fiammal egyenletesen, a lányommal a huszon sokadik héten kezdtem hízni. 65kgval kezdtem a fiammal, 63al a lányommal.

3470 és 3420g születtek.

2011. júl. 25. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:

én is "csak" 10-ill 11kg-ot híztam az első két fiammal.

most a 11.hétben járok és -2kgnál tartok.

Nem hányok, de sokat émelygeg és keveset eszem, mert nem esik jól semmi. Inkbb gyümölcsöt, paprika-paradicsom leveseket... néha egy nagyon kis szelet pizzát.

KIváncsi leszek a végén mennyi lesz a súlygyarapodás.

De sokan vannak, akik alig híznak a terhesség alatt és egészséges gyerket szülnek- ne izgulj.

Viszont nekem olyan barátnőm is van, aki alig volt 43kg, pici vékony magas, kismamaként 23kg-ot hízott. Olyan jól állt neki, hogy csakna. szülés után 2hónappal mindenki csak azt kérdzete tőle, hogy tényleg övé a gyerek. Ugyanolyan piszkavas volt mint előtte. :)

2011. júl. 26. 08:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves Kismamák! Nagyon köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok, hogy így nyugtattok! Boldog babavárást azoknak, akinek még a pocakban vagy a baba, akik pedig anyukák lettek, azoknak minden jót kívánok!
2011. júl. 26. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!