SOS! Melyik az a sajt amit nem lehet enni terhesen? Bővebben lennt.
ne parázz, ezekre nem a jó minőségű sajt megy, hanem az olcsóbb fajta, semmi baja nem lesz a babádnak
a lágy sajtokat is az érlelés miatt nem ajánlják, mert ugye a penészgombák dolgoznak rajtuk... most képzeld el, hogy ha ezeket megsütnék sütőben, szépen ki is purcannának...
szóval biztos, hogy nem ilyen sajt volt a kajádon, és ha ilyen is lett volna, semmi bajod nem lenne tőle
Szia!
Én egész terhességem alatt a sajtokat kívántam mandarinnal és almával. Igen tetemes mennyiséget "elpusztítottam" mindegyikből. :) Fiacskám most 16 hónapos, minden rendben van vele. Kerülni csak a lágy ill. penészes sajtokat kell.
Ezekre a legolcsóbb sajtokat, sajt utánzatokat használják, ami általában trappista, mert az a legolcsóbb. Vagy azok a tesco-s, auchan-os, no name tömb sajtok, ami nem túl sok tejet látott!
Legközelebb kérdezd meg milyen sajt van rajta!Én sajnos nem ehetek mindenféle sajtot alapból sem, így mindig megkérdezem bárhol eszek, és 95%-ban trappistát használnak!Minőségi sajtot biztos nem használtak fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!