Meddig kell szedni az Elevitet? Mármint hány hetes korig?
Elvileg elég az első három hónapban szedni. Én addig sem ajánlanám, mert én pl. rosszul voltam tőle. A barátnőm 6 hónapig szedte, amikor már a doki is rákérdezett, hogy mit csinál, mert már óriási a baba. Végül 4,5 kg-al szült.
A másik meg az, hogy rengeteget hízott tőle. A mi anyáink is kihordtak bennünket vitamin nélkül. Szerintem elég a folsav, meg a kálcium és a sok zöldség+gyümölcs.
Jó babavárást kívánok!
Én meg mondó vagyok, hogy majd kitapasztalod, hogy nálad mit "művel" az Elevit, én se rosszul nem voltam tőle, se nem híztam tőle,(24 hetes vagyok 5 kilo jött fel idáig), pedig az elejétől szedtem, főleg most ez a náthás influenzás időszak idején inkább ha úgy is lenne, legyen 0,5 kiloval nagyobb babám mint valamit elkapjunk és betegek legyünk, esetleg a baba is.
Amikor nem volt a környezetemben Vírusveszély és influenzajárvány akkor 2 naponta szedtem. Nekem spec még van vagy 20-30 szem amíg van addig beszedem.
Van aki végig szedi minden nap, és olyan is aki egyáltalán nem. Nem tudom te hogy vagy a napi vitaminbevitellel, de én nem minden nap eszem zöldséget vagy gyümölcsöt, mert vagy pénzem nincs vagy nem kívánom, vagy stb. Ezt meg megvettem egyszer a 100-db osat, és amíg tart eszem, de többet nem.
Legyetek egészségesek!!!
A legelső hozzászólónak üzenem,hogy hülyeség amit ir!!!!!!
Már hogy lehetne,hogy egy vitamintól nagy legyen a gyerek?????Meg hogy lehet vitamintól rosszul lenni???????Nekem a Czeizel mondta,hogy nyugodtan szedjem,mert ha egy gyerek nagy,annak GENETIKAI oka van!Az egészséges táplálkozásról meg annyit,hogy amennyi vitamin az Elevitben,Gravidában van nem tud bejutni.Te meg tudsz enni nap 15 tányér spenótot?
Szedd nyugodtan,ebből bajotok NEM lesz!Az első 3hónap a legfontosabb.
12 hetes Elevites BOLDOG kismama:)
Elevit vagy Gravida? Szerintem tök mindegy, csak valamit szedjél, mert annyi vitamint, ásványi anyagot, nyomelememet úgysem tudsz bevinni a szervezetbe étellel.
És hogy attól lennének nagy babák, az szerintem is hülyeség. Akkor nem forgalmaznának ilyeneket, mert veszélyes lenne.
Boldog babavárást!
20 hetes kismama
én előszőr a gravidát szedtem, mindegy mikor, reggel, délben, este, evés elött-közben-után, mindig hánytam :(
váltottam az elevitre és nincs semmi ilyen problémám .
szóval lehetünk rosszúl egy vitamintól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!