Mi volt eddig a legbutabb /legfurabb tanacs, amit "a nagyon okosok" adtak neked a terhessegeddel kapcsolatban?
Meg annyit jegyeznek meg, ujra elolvasva a sok jo hozzaszolast, hogy : Eljenek az anyosok mert olyan okosak! Mi meg hülyek vagyunk, ezert szeretjük az altala nevelt fiut! :D
Az en anyosom amugy a nevvalasztasba kavart be teljesen, mert az altalunk valasztott fiu nev egyaltalan nem tetszett neki, es folyton nyuzta a fiat mögöttem... De vegül is mar nem aktualis, hiszen lanyunk lesz, es habar eleinte ezt a lanynevet sem tartotta megfelelönek... Aztan elmondta par ismerösenek, szomszednak, kollaganöjenek, hogy micsoda nevet akarunk adni, es mindenki gyönyörünek talalta a nevet, ugyhogy mostmar kimondottan tetszik neki... :) Bocsi, de nem irom le a nevet, mert valoban nem hetköznapi, es nem szeretnem, ha most hirtelen "mindenki" rajönne, hogy ezt a nevet kereste eddig ! :) Köszi, hogy megertitek.
Ja, meg annyi volt, hogy amikor 15 hetesen mondtam,hogy mostanaban mintha mar ereznem a mozgasat a babanak, közölte kerek-perec, hogy az kizart! Ez ezzel el is volt intezve... Marmint szamara. Na mindegy. Ra hagytam. :)
Ezek egy részét én is ismertem,de ami még itt nem szerepelt:
Ha megégeted magad pl sütsz és a zsír felcseppen: Nem szabad megijedni és legfőképpen odakapni, mert ott foltos lesz a gyerek...
Nos, jelentem, én bizony odakaptam, mert igencsak a szemem alá bírt fröccsenni, és természetesen állandóan megégettem magam mindennel,a mivel csak lehetett magamat a terhességem alatt. De jelentem, a fiamnak nagyon szép bőre van sehol egy folt sem, pedig mostanra már igen csak dalamata pöttyösnek kellett volna lennie...
Jesszus utolsó,ez nagyon durva,nah meg az az ikres:SNéha elgondolkozom,hogy ember e egyáltalán aki ilyet mer mondani:SEgy jó nagy pofont kellett volna lekeverni mind a kettőnek,akkor talán észhez tér,de még akkor képesek és téged hibáztatnak azért is:S
Az ilyen sületlenségekhez visszatérve,nekem sincs még babám,de hallottam olyanokat én isXD.
Először is a kedvenc(nagyanyám jószokása ezt mondogatni),ha hegyes a hasad akkor fiad lesz,ha szélesedik a csípőd akkor lányod..aha persze,és ha egyik sem akkor mi lesz?Nemtelen?XD
Aztán barátnőm gimi utolsó évében esett teherbe és pont jún közepére volt kiírva a szóbelire.Az ofi,már április végén elkezdte mondani,hogy jajj Niki,annyira lent van már a hasad,biztosan már meg fog születni az írásbelire.Ahha persze,június elején született meg XD
A kettő helyett kell enned is mekkora márXD,annyit eszel amenynit jól esik,nem kell magadba tömni.
A nevekről jut ezsembe,kerianyum huga nemrégen szült.Kiválasztottak egy gyönyörű nevet,erre a nagyi elkezdte keresgélni a bibliában,hogy ott van e ez a név,mert hát bűn olyat adni egy gyereknek ami nincs benne(vallásos vén asszonyok,nem mondok rájuk csúnyát,de nálam is tuti ez lesz:S).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!