Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29-hetes pocis vagyok! Ma...

29-hetes pocis vagyok! Ma vettem észre, hogy kezd repedni a bőröm. Mit csináljak? Nem akarom hogy csúnya legyen!

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem segített az,hogy sűrűn kentem magam testápolóval!Most már rohamosan nő a babád,hirtelen nyúlik a bőröd!Jó volt még nekem a terhes torna is!Így is lettek csíkjaim de mára elhalványodtak.
2009. ápr. 4. 15:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Vannak nagyon jó krémek, olajok, kismamák számára (is) kifejezetten! Gyógyszertárakban készségesen segitenek neked, hogy melyek azok, ill. a védőnőd is biztos tud 1-2-t!:)

2009. ápr. 4. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ha eddig nem kented rendszeresen, akkor most mindenkepp kezd el!

En hajlamos vagyok a striakra (meg tinikorombol van par a fenekemnel), de nekem meg egy sem jott ki, pedig mar 36 hetes vagyok.

Minden este a zuhany alatt atdorzsolom magam jo erosen durva szivaccsal (azt hiszem lufa a neve?!, bocs de nem jut eszembe hirtelen, kulfoldon lakom), olyan tusfurdot hasznalok amiben van olaj, es minden este ezek utan meg jol bekenem magam. En nem csak 1 dolgot hasznalok egyszerre, de ahogy megfigyeltem a kakaovajas, olivas, e vitaminos, es olajos testapolok kozul szinte barmelyik jo. (Ezek nem a legdragabb kategoriabol vannak!)

Amit meg nekem tanacsoltak, h. esti kremezes kozben huzogassam v. picit csipkedjem a borom, h. jobban nyuljon!(Fontos az h. napi szinten kenjed.)

Remelem tudtam segiteni, es tovabbi szep terhesseget nektek, es konnyu szulest!

2009. ápr. 4. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenképpen kenegesd magad naponta legalább 2x krémmel vagy olajjal, de ez sem 100%-os.

Én most 31 hetes vagyok és rendszeresen kenegettem magam, ennek ellenére 2 hete kezdett el szétrepedni a bőröm. :-(

2009. ápr. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!