Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most hogy bejött ez a jó idő...

Most hogy bejött ez a jó idő ti kismamák mibe szoktatok járkálni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Én vászon gatyóba járok, igaz, nem kismama nadrág, de gumis a dereka, úgyhogy eléggé kényelmes, meg egy póló, vagy top. Tegnap már pulóver sem kellett olyan meleg volt. Van még egy kismama farmerom is, az is inkább vékony, tavaszi, majd még bevetem azt is..:).

Szép napot, 18hetes kismami

2009. ápr. 4. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia, vékonyabb kismama gatyóba + vékonyabb pulcsi (alatta semmivel ha nagyon meleg van)de mostmár lassan elő lehet venni a lenge kismama toppokat, pólókat, szoknyát!

Üdv: 31 hetes kismama

2009. ápr. 4. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Én vettem a brendonban 1(!) db melegítőnadrágot, olyan puha, hogy legszívesebben abban is aludnék. Ehhez veszek fel színes pólókat + a férjemnek van egy jó kis kapucnis felsője - merthogy ebbe férek bele a leginkább már. Tornacipő, aztán lassú (bálna-)séta.

:-)

30 hetes

2009. ápr. 4. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a terhességem alatt volt 4 kismama nacim, de sorra kihíztam mindet. Az utolsó hónapban már nem akartam venni, mondván minek... Így most a végére már csak egy kantáros farmerom van, amibe beleférek, és a sírás kerülget, mikor kinézek az ablakon és fel kéne öltözni. Ehhez az egy nacimhoz tudok pólókat variálni, +1 pulcsi. Tegnap az összes szoknyámat felpróbáltam, hátha valameik beér a pocak alatt, de sajnos nem... írtó lehangoló. Hétfőre vagyok kiírva, és már könyörgök a babónak hogy bújjon ki... Igazuk van azoknak, akik azt mondják, az utolsó hónap felér az elmúlt kilenccel...
2009. ápr. 4. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
én most vettem a skálába egy tök jó melegítő nacit és az lesz az utcai gatyám,ha ilyen idő lesz,mint ma,hamár jobb akkor jöhet a szoknya,csak olyan fehér a lábam,hogy nem szeretem mutogatni.
2009. ápr. 4. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!