Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódnom kéne, hogy 19+3...

Aggódnom kéne, hogy 19+3 hetesen alig van pocakom?

Figyelt kérdés
Igaz elég magas és vékony vagyok (177cm), de lassan félidőnél járok és éppen hogy domborodik valami, de nem feltűnő. Másoknak ilyenkor már szép kerek a hasa....
2009. ápr. 4. 10:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem kell aggódnod, ilyen alkat vagy, ennek csak örülj.

Nekem is 20 hetesen még alig látszott valami, 40 hét+2 napra szültem, de a 34-36 hetes kismamáknak 2x akkora pocakjuk volt mint nekem a szülés napján.

A kislányom 3200 g és 55 cm-rel született.

Boldog babavárást!

6 hós kislány anyukája

2009. ápr. 4. 10:18
 2/6 anonim ***** válasza:

szia!

az előző válaszadónak is igaza van , lehet hogy ez nálad alkati kérdés. Sok esetben hallottam olyat , hogy úgy 6-7 hónapos korig növögetett a poci , semmi extra , utána meg -gondolom ahogy a baba rástartolt a növekedésre- akkora hasuk lett, hogy ihaj!:)

1kismami

2009. ápr. 4. 10:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az én pocakom a 20-22. hét után indult "rohamos" növekedésnek annak idején, én is magas, vékony vagyok. Ne aggódj!
2009. ápr. 4. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is 21 hetesen indult meg a pocaknövekedés, de akkor rohamosan :) Pedig mégcsak magas sem vagyok és kifejezetten vékony se, csak átlagos. Most vagyok 27 hetes, mostmár azért egész nagy.
2009. ápr. 4. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én22 hetes vagyok,eddig 4 kg-t híztam,rajtam se nagyon látszik.Sőt azt mondják hogy szebb lett az arcom is.
2009. ápr. 4. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem 2.babával szinte alig volt pocim.A postásunk minden nap látott de csak utolsó héten tűnt fel neki!Kislányunk 3550 gr lett és 56 cm.Ne aggódj,van akinek akkora hasa van,hogy ikreket sejtet de mégis kisebb súlyú babát hoz világra!A Tiéd is szép kerek lesz nemsokára!
2009. ápr. 4. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!