Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen nem hallotta a...

15 hetesen nem hallotta a védőnő a babát (dopplerrel) Aggódnom kellene?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem akarom bántani őket de nem mindig tudják ám jól használni a dopplert.Szerintem ne aggódj,biztos nem lesz semmi baj!De a védőnő mit mondott rá?Nem reagált valahogy?Nem szólt másik védőnőnek,hogy próbálja meg ő is?Mert nekem is volt,hogy az egyik kis fiatal védőnő nem találta a baba szívhangját de a másik odajött és ő meg simán megtalálta!
2010. nov. 3. 14:09
 2/6 A kérdező kommentje:

azt mondta ez még normális...(habár kicsit zavart volt)de az első babám 14 hetesen rögtön megtalálta(egy másik védőnő)

és azt is mondta azért mert még azt sem érzem hogy mozog..(szerintem ez butaság)

2010. nov. 3. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen és ugyanígy zavarba jött :)

Biztosan nincs semmi baj, régiek a műszereik, ők is ügyetlenkednek sokszor. Szerintem ha eddig minden rendben volt, akkor ne aggódj.

2010. nov. 3. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
2010. nov. 3. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én édőnőm azt mondta,h. meg sem próbálja megnézni 20 hét előtt, direkt ez miatt,h. nehogy véletlen ne találja meg a szivét, és,h. izguljunk. Régiek tényleg a műszereik,ne aggódj, ott van a pici.

31hkm

2010. nov. 3. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem találta a védőnő a szívhangot 18 hetesen! 1 hét múlva az orvosom is megküzdött érte:) ! Neki már sikerült akkor! Nem kell aggódni! Nekem azt mondták , hogy a babának nagy a helye a menekülésre.... és ki is használja, hogy " úszkálhat" ! 27 h. km.
2010. nov. 3. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!