Kivagyok keszulve kerlek adjatok tanacsot?
Ez az oldal arra jó, hogy megtudd hogyan kell mézes-mustáros szendvicset csinálni. Arra is jó, hogy a párhuzamos univerzumok létezéséről elmélkedj másokkal. De ilyen fontos, életeket érintő kérdésnek nem itt van a helye!
Mi nem ismerünk Téged. Nem ismerjük az élethelyzetedet. Semmit sem tudunk rólad. Most mit mondhatnánk így nyugodt lelkiismerettel??? Egyáltalán lenne-e annak értelme, vagy valami haszna?
Ez nem egy közösség ami befogad és gondodat viseli. Ez egy névtelen emberek által létrehozott betűhalmazok összessége, ami vagy tartalmaz hasznos információt, vagy nem. Éppen emiatt itt felelősséget sem vállal, nem is vállalhat senki semmiért. Válaszok könnyen jönnek, könnyen mennek.
Tartsd szem előtt, hogy nekünk leírni egy mondatot nem nagy erőfeszítés. Bármi legyen is benne. A következményeket ezesetben Te fogod viselni. Mi meg kommentelünk tovább, és két hét múlva semmire sem fogunk emlékezni.
Hidd el, a véleményünk semmit sem számít. Nem is szabad, hogy számítson.
Ezt most tényleg puszta jóindulatból írtam. Mert nem akarom, hogy egyesek túlértékeljék ezeket a hozzászólásokat. Aztán meg örökre megbánják...
Na én ugyanígy vagyok, csak én spirál mellett lettem babás valahogy elmozdult... a nagyobbam 4 lesz a kisebbem 2 és nemsoká megszületik a harmadik...
Én is kétségbeestem, 2-3 hétig csak gondolkoztam mi is legyen de nem bírtam volna lemondani róla...
Mindazonáltal biztos nem lesz könnyű 3 ilyen kicsi gyerekkel, nem beszélve az emberek rosszallásáról nekünk a legenyhébb azok a vicces beszólások a szaporaságunkra....(ami szintén nem esik jól bármennyire is poénnak szánják) a durvábbak meg a "minek 3 gyerek a mai világban " meg úgyis kikészülök segítség nélkül 3 gyerekkel stb...ig terjednek..
Szóval erre készülj fel lelkileg:) amúgy meg én is 1000%ban amellett voksolnék hogy tartsátok meg!!!
Hogy bírod a kettöt a betegséged mellett?
Ha elég jól és nem megterhelö ellátnod az anyai feladatokat akkor valószínüleg elég erös leszel a harmadikhoz is!
Minden jót kívánok nektek!
Kedves Utolsó!
Arra viszont nagyon jó ez a fórum, h legyen kinek kiönteni a szivünket, és őszintén felvállalni az érzéseinket. És arra is jó, hogy megosszuk másokkal a mi tapasztalatunkat a témában. És én nagyon örülök, hogy ennyi kedvesen bátorító és pozitív történetet olvashattam most.
Kedves Kérdező!
Az abortusznak nemcsak testi, hanem lelki következményei vannak. Erről sajnos keveset beszélnek, de elég súlyos tünetekig fajulhatnak. Kérdés, hogy a mostani lelki állapotodon mennyit változtatna egy ilyen műtét. Fel tudnád-e dolgozni, ha a meglévő két gyerekedre nézel?
Nekünk 2 gyerekünk van, mindkettő császáros. Most szeretnénk a harmadikat, aki tuti császáros lesz a 38. héten.
Nekem is a lányom idősebb, majdnem 4 ő is, a fiam 16 hónapos. Nagyon örülök, h lány született előbb. A lányok ennyi idősen már sok mindenben tudnak segíteni és megbízhatóbbak mint a fiúk ilyen korban. Mire a baba megszületne még idősebbek és ügyesebbek lesznek mindketten. Jobban játszanak majd együtt, és több időd jutna a kisbabára, magadra és a háztartásra is.
Gondolok Rád :)
Kedves kérdező!
Nekem is van 3 gyermekem és a 3.után lettem pánikbeteg ami nálam testi tüneteket is eredményez sajnos. De képzeld 5-6 hetes terhes vagyok a 4. babával és abbahagytam saját döntésből a gyógyszert mert a bébire gondolok. Meg akarok gyógyulni de gyógyszer nélkül. Azóta egyszer kellett ügyeletre menni és ott ajánlották a pszichoterápiát ami beszélgetésből áll és a stresszhelyzetet megtanítják kezelni gyógyszer nélkül. Tudom rettenetes dolog ez a betegség de ne add fel és ha ennyi támaszod van tartsd meg ezt a picit mert nem véletlen hogy sikerült megfogannia. Nekem sem az mert 10 év után lett ez a spontán baba. Gondolj a gyerekekre, hogy egészséges erős anyucira van szükségük és a kistesó a legjobb dolog amit kaphatnak az élettől ill. tőled. Beszélgess sokat akár a gyerekekkel is. Én is ezt teszem és a babához is beszélek, hogy nagyon fogjuk szeretni és már nagyon várjuk őt és anya vigyáz rá is és a tesókra is. Sok erőt és kitartást neked. Remélem jó döntést hozol és menj el dokihoz. Ha esetleg beszélgetni szeretnél nyugodtan írj privit segítek amiben tudok.
3 kislány és egy 6h magzat anyuja
Ha anyagilag belefér (sajnos ilyen világban élünk, hogy ezt is át kell gondolni) tartsd meg! Persze nyilván a gyógyszer miatt is kérd ki a dokik véleményét.
Egyébként pedig biztosan nagyon boldogok lesztek nagycsaládosként! Drukkolok, hogy a lehető legjobb megoldást sikerüljön megtalálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!