Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismama vagyok....

17 hetes kismama vagyok. Reggelre nagyon bekeményedett a hasam a köldököm alatt, szinte még csak itt látszik egyébként rajtama terhesség, ez normális?

Figyelt kérdés
tegnap szúrkált a petefészkem felől aggódtam nem-e felfáztam, talán ettől lehet?
2008. márc. 1. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A méhed gyakorol a szülésre összehúzódásokat prudukál ezért érzed,hogy kemény a pocid ami teljesen normális,de nem egészen jó dolog:)Na ne ijedj meg nem lesz semmi gond,de én azt tanácsolom,hogy keresd fel a nődokidat és beszéld meg vele val.színű,hogy ír majd fel neked B6-ot ez méhlazító,ha még nem szeded:Azért írtam,hogy nem egészen jó dolog,mert igaz nálam kicsit később a 26.-héten kezdődött a bekeményedés 24 óra leforgása alatt olyan lett,mint a beton nehezen nagyon nehezen jutottam el a nődokihoz vagy 10 házzal odébb és kiderült,hogy 2 ujjnyira nyitva volt a külső,belső méhszáj és vajúdtam.Azonnal visszatartásra kerültem és nem lett semmi baj.A nődokim nagygon lecseszett azt mondta,hogy bármilyen piciny kis dolognak is tünjön egy panasz menni kell és nem szabad várni,mert egy kismamának az a dolga,hogy aggódjon és ne mások véleményét várja ki mit hogyan és merre:)

Sok sikert és gratulálok a babádhoz:)

2008. márc. 1. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia,

Fura nekem az előző válaszoló, én is 17 hetes vagyok és mostanában reggelete bekeményedik a pocakom.A Magne B6 tényleg jó , de szerintem ez nálam már front függő.Az előző válaszoló miatt majd én is rákérdezed a dokitól, de ilyet még nem is hallottam.űszinte biztos voltam benne, hogy ez teljesen normális dolog.

Üdv

2008. márc. 1. 13:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. márc. 2. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!