Kinek milyen tünetei voltak szülés előtt?
39. hétben vagyok. Aug. 4.-re vagyok kiírva. Legalul a hasam bal oldalán valószínűleg becsípődött egy ideg,mert alig bírok járni. 1 ujjnyira nyitott vagyok,ez múlthéten mondta a dokim. Sokszor van hányingerem, folyton alszom, nemrég hánytam is, és többször piilek, mint edig. Azt mondják, hogy nincs még lent a hasam, de már megy lefelé.
Mennyi időm lehet valyon még szülésig? 1. babánkat várjuk, KISLÁNY. :)
Gratulálok! Nekem csak annyi volt a tünet,hogy a szülés előtti napon,és aznap is hasmenésem volt.
Könnyű,szép szülést kívánok!
2éves kisfiú anyukája
KÖSZI A GYORS VÁLASZOKAT,ÉS ÉN IS GRATULÁLOK.
Nekem az az igazság, hog y1 hónapja, gyógyszert kelett szednem, hogy erősytsük a méhszájamat, mert beindulhatott volna már a szülés. Ezt a gyógyszert 1,5 hete nem szedem kb. Szóval nekem 1,5 hónapja kb. vannak néha elég rendes fájdalmaim, és bizony általában éjjel.... :((
Ez de vicces, pár nappal a szülés előtt én is kérdeztem itt hogy orrcseppet használhatok-e, egyébként nem emlékeztem volna már rá hogy én is orrdugulástól szenvedtem.
Egyébként nálam semmi más jel nem volt, csak este átrendeztem a fél nappalit, és hajnalig nem tudtam aludni. Aztán mire elaludtam már mindegy volt, fél óra alvás után arra ébredtem hogy elment a vizem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!