Aki szoptatás alatt, szülés után nem sokkal esett ismét teherbe, annak milyen tünetei voltak?
Lehetsz!
Nekem 2szer jött meg szülés után,utána terhes lettem.
Igazából nem sok tünetem volt,csak idegesített a szoptatás,alig vártam,hogy abbahagyja.Érzékeny volt a mellem.
Én végigszoptattam,persze jött a:koraszülött,hülye,alultáplált,stb gyerekem lesz duma,hát én köszönöm,3 nappal később,4 kilós,teljesen egészséges kislányt szültem a napi 2 szopival.Úgy mentem szülni,hogy még este szoptattam.
Köszi a választ és gratulálok a gyermekeidhez!
Ezek szerint az egyre érzékenyebb melleim és a késő menzeszem is elegendő jel lehet. Még egy hetet várok és tesztelek, ha addig nem történik semmi.
Szia!
Megint én.
38 napos ciklusom volt,nov 16 volt um,a terhességim meg dec 24én lett pozi,délelőttiből!
Megint babás vagyok,maradunk a napi 2 szopinál,de csak 5 percet!:-)
12,5 hónapos volt a kisfiam, mikor tervezetten megfogant a második babánk. Akkor még napi 4-5x szopott. Megkérdeztem a védőnőt, nőgyógyászt a szoptatásról, egyik sem ellenezte, de mivel nem tudok túl sok mindent enni az émelygés miatt lecsökkentettem a szopik számát 4 hét alatt egyetlen esti szoptatásra.
Nekem csak a fáradékonyság és a zabálási kényszer volt a tünet, de ez már kb a beágyazódástól, úgyhogy 100% biztos voltam a terhességemben már a meg nem jött vérzés előtt egy héttel.
Ja és szülés után 7 hónappal jött meg először a vérzésem.
Utolsó voltam újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!