Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éjjeli lábgörcsök? Mit tegyek?

Éjjeli lábgörcsök? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

éjjelente arra ébredek h begörcsöl a vádlim:(tegnap mind a 2egyszerre....iszom a mg tablettát de nem használ:(

mit lehet még tenni ellene?

33hkm

2011. júl. 21. 20:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Iszol elég folyadékot?
2011. júl. 21. 20:39
 2/14 A kérdező kommentje:

a folyadék mennyisége változó....ha többet iszok az segítene?

mert így belegondolva lehet h nem viszem túlzásba az ivást....:(

2011. júl. 21. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:

A MagneB6 nekem sem segített!

500mg-os Béres kalciumot szedtem,és sok folyadék!

2011. júl. 21. 20:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia!

A Magne B6-ot ajánlom tuti, hogy segíteni fog! 2x2 szemet lehet szedni belőle. A pezsgőtabletta sajnos nem olyan hatásos! Én is nagyon lábgörcsölős voltam más miatt de elkezdtem szedni a Magne B6-ot. Azóta nem fordult elő!

Egy gyönyörű 2 éves és egy 14 hetes magzat anyukája

2011. júl. 21. 21:00
 5/14 A kérdező kommentje:
A magne b6-al annyi a baj h nagy szemű bogyó:(és sajnos én nem tudom lenyelni mert ha megérzem a szájpadlásommal h benn van kihányom:( és nemigen lehet összetörni:(
2011. júl. 21. 21:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Magnézium ezerrel. Ha a magneB6 túl nagy, nézz más készítményt.Vagy kérdezd meg az orvosod, hogy melyiket szedd helyette.
2011. júl. 22. 04:24
 7/14 anonim ***** válasza:

Istenem, nem magnézium kell erre, hanem KALCIUM!!

Próbáld ki!:)

[link]

2011. júl. 22. 09:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem a Kalcium bevált, és csak sima pezsgőtabletta formájában! Magnézium mellet ugyan úgy begörcsöltem!
2011. júl. 22. 09:18
 9/14 sumergo ***** válasza:

Nos, mielőtt hajba kapnátok, h melyik jó, és melyik nem. A helyzet az, h a sejtek megfelelő anyagcseréjéhez mindkettő ugyanannyira fontos, és így csak találgatni lehet, melyik hiánya okozza a problémát. Ki kellene tapasztalnod. Ha nem tudod megenni a Magneb6-ot sem, akkor a rossz hír, h ennél csak nagyobbak vannak szinte. A pezsgőtabletta sem rossz megoldás, de a legtöbb csak játékszer, pl plussz stb. Ha mindenképp ragaszkodsz a pezsgőtablettához, akkor vegyél Kalcium Sandoz és Magnezium Sandoz pezsgőtablettákat. De sajnos ezekkel neked kell "kísérletezned", h melyiktől lazulnak el szépen az izmaid. Pár napig mindkettőből igyál naponta. Sok-sok folyadék mellé! Minimum napi 3 liter!

24+4 hkm

2011. júl. 22. 09:31
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm akkor kiprobálom még a kalciumot is:)

napi 3liter...akkor még lehet az is a baj mert annyit azért nem ittam....majd most belehúzok:)

köszönöm:)

2011. júl. 22. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!