Éjjeli lábgörcsök? Mit tegyek?
éjjelente arra ébredek h begörcsöl a vádlim:(tegnap mind a 2egyszerre....iszom a mg tablettát de nem használ:(
mit lehet még tenni ellene?
33hkm
a folyadék mennyisége változó....ha többet iszok az segítene?
mert így belegondolva lehet h nem viszem túlzásba az ivást....:(
A MagneB6 nekem sem segített!
500mg-os Béres kalciumot szedtem,és sok folyadék!
Szia!
A Magne B6-ot ajánlom tuti, hogy segíteni fog! 2x2 szemet lehet szedni belőle. A pezsgőtabletta sajnos nem olyan hatásos! Én is nagyon lábgörcsölős voltam más miatt de elkezdtem szedni a Magne B6-ot. Azóta nem fordult elő!
Egy gyönyörű 2 éves és egy 14 hetes magzat anyukája
Nos, mielőtt hajba kapnátok, h melyik jó, és melyik nem. A helyzet az, h a sejtek megfelelő anyagcseréjéhez mindkettő ugyanannyira fontos, és így csak találgatni lehet, melyik hiánya okozza a problémát. Ki kellene tapasztalnod. Ha nem tudod megenni a Magneb6-ot sem, akkor a rossz hír, h ennél csak nagyobbak vannak szinte. A pezsgőtabletta sem rossz megoldás, de a legtöbb csak játékszer, pl plussz stb. Ha mindenképp ragaszkodsz a pezsgőtablettához, akkor vegyél Kalcium Sandoz és Magnezium Sandoz pezsgőtablettákat. De sajnos ezekkel neked kell "kísérletezned", h melyiktől lazulnak el szépen az izmaid. Pár napig mindkettőből igyál naponta. Sok-sok folyadék mellé! Minimum napi 3 liter!
24+4 hkm
Köszönöm akkor kiprobálom még a kalciumot is:)
napi 3liter...akkor még lehet az is a baj mert annyit azért nem ittam....majd most belehúzok:)
köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!