Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Keményedés kérdés. "Le vagyok...

Keményedés kérdés. "Le vagyok maradva"?

Figyelt kérdés

Egyik kismaminak, akivel a terhesgondozáson barátkoztam össze, már most, a 16.héten vannak keményedései. Én szintén a 16.hétben vagyok, de nekem még nem volt. Gondolom észrevettem volna. Bár én úgy tudom, hogy sokaknak csak a 20.hét környékén jelentkezik először. Szóval most én vagyok lemaradva? Dokihoz csak hétfőn megyek, ezért itt teszem fel a kérdést.

Első babás vagyok, szóval összehasonlítási alapom még nincs.

2011. júl. 21. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Addig jó amíg nincs.Ne parázz.Én most vagyok a 30.hétben és kb két hete kezdtem el érezni, napjában úgy egyszer.Mondjuk én szedem a magne b6-ot is napi hármat.
2011. júl. 21. 16:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megnyugodtam.

Magne B6-ból én napi kettőt szedek, az orvos ajánlotta, lehet, hogy ez is közrejátszik abban, hogy még nem keményedek. Igazából nem azért hiányolom, mert jajj de jó lenne, csak van egy rossz tulajdonságom újabban, mégpedig az, hogy mindig más kismamákkal hasonlítom össze magam (saját tapasztalat hiányában), és mindig azt hiszem, hogy az a jó, ami velük történik :S Tudom, hogy butaság :)

2011. júl. 21. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már most 14 hetesen keményedek. Többet kéne pihennem. Az elsővel is nagyon keményedtem de jóval később kezdődött.
2011. júl. 21. 16:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, gondolom akkor ez is egyén-függő.
2011. júl. 21. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok. Ne akarj keményedni nagyon kellemetlen. Olyan mintha egy sziklával a hasadban kéne létezned. .(
2011. júl. 21. 16:26
 6/7 A kérdező kommentje:
:(
2011. júl. 21. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 18 hetes vagyok, és mostanában érzem. Ez a második terhességem, az elsőnél ilyenkor még nem fordult elő. Lehet, hogy azért is van, mert sokat emelgetem a kisfiamat.
2011. júl. 22. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!