Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Emelgetéstől lehet egy picit...

Emelgetéstől lehet egy picit halvány piros vércsíkos a folyásom? (picit gusztustalan, úgyhogy aki nem bírja, az nehogy elolvassa! )

Figyelt kérdés

Nemrég jöttünk haza a kislányommal a vásárlásból.

Szombaton leszek 10 hetes. Őt általában többször is emelgetem egyébb okok miatt,de most hogy voltunk vásárolni,így még plusszban azokat is emelgettem.. 6-os ásványvíz..stb...szóval nem könnyű dolgokat.

Kislányom 13 kg,idáig nem vettem észre hogy jelezne a testem,hogy nem kéne őt emelgetnem.. Mikor hazajöttünk elmentem pisilni és mikor megtöröltem magam,akkor láttam kis halvány pirosas csíkokat a folyásomban. Mikor láttam megismételtem,biztos ami biztos alapon picit fel is nyúltam papírral és tényleg a hüvelyemből jött. Valószínű hogy a sok emelgetéstől volt ez ügye? Most az előbb újra elmentem megnézni,de nem volt semmi se a kisbetétemen,se mikor újra megtöröltem. Ja..azt nem írtam hogy kicsit fáj a hasam alja.. :(

2011. júl. 21. 15:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Semmiképp se emelj nehéz súlyt. Pláne a terhesség elején! Ismerek olyan nőt, aki emiatt vetélt el! Ha jelentkezne újra vérzés, biztos elmennék az orvoshoz.
2011. júl. 22. 05:09
 12/16 anonim ***** válasza:

ugyanez volt, en nyolc hetes vagyok,nekem azt mondta a doki, hogy rogton fekves (ez nem ment midnig), es utrogestant irt fel biztos ami biztos

en c vitamint is szedek, azota jobb

csak minimalisan emelgetem,napi 2x max, azota nem verzek

ha verzel rogton fekudj

es ne emelgesd

(ezt mondtak)

es nekem is fajt a pocakom alul

ilyen pirosas volt nekem nem barna, azert is remultem meg

(en hatizsakkal jarok bevasarolni, abban volt vagy 5 kilo, plussz a 13 kilós gyerek, plussz egy szatyor a kezemben..nem ereztem hogy sok, de nagyon nagyon leszidott a doki)

2011. júl. 22. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értelek titeket ilyenkor...Valahol a prevenció hibája is az egész.

22 hetes kismami

2011. júl. 22. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezt már én sem értem. Ha vérzés van, orvos, és nem megnyugtatást kell itt várni, mert lehet, hogy nincs baj, de az is lehet, hogy van, és azon mi biztosan nem tudunk segíteni sajnos.:(
2011. júl. 22. 13:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezt olyan sok többgyerekes anyukától hallottam már, és sose értettem. Mi az, hogy muszáj emelgetni a gyereket terhesen is? Nincs ott az apuka, meg senki, aki berakná a gyereket a kádba pl? Nem lehet hozzá leülni a földre/ágyra/akárhová és úgy megszeretgetni? Nem lehet neki megmagyarázni, hogy anyának most nem szabad emelnie? Ha meg tényleg nem bírjátok ki, akkor minek vállaljátok be a többedik terhességet? Mi lenne ha mondjuk eltörne a lábatok? Akkor aztán tényleg nem lenne cipelgetés, ilyenkor megállna az élet?
2011. júl. 23. 05:39
 16/16 Rebeka07 válasza:

Szia!

Én hét és fél hetesen ugyanezt észleltem és azonnal dokihoz mentem.Akkor nem volt semmi gond,viszont egy hét múlva az uh kimutatta hogy elhalt a babám.Úgyhogy azt ajánlom minnél előbb fordulj orvoshoz.Lehet nagyon megijesztelek de mindenre fel kell készülni.Azóta 11 hetes terhes vagyok de minden napom egy aggódás.

2011. júl. 23. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!