Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha oldalt fekszem, nagyon fáj...

Ha oldalt fekszem, nagyon fáj a jobb mellem alatt. Ez mi?

Figyelt kérdés

Mert ha még a szivem fájna attól, hogy nyomom, megérteném,de mi van a jobb mellem alatt? EGy tenyérnyi helyen érzem, nagyon kellemetlen, nem tudok oldald feküdni. Ha hanyatt vagy hason vagyok, illetve ülve, elmúlik...

26 hetes vagyok

2008. febr. 29. 18:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A jobb mell alatt a májad van leht hogy nyomja a baba,de ezt beszéld meg az orvosoddal ő biztosan jobban tudja.Bár szerintem ez a baba nyomása miatt van de én nem vagyok szakértő.
2008. febr. 29. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ugyanott fáj, ha jobb oldalt fekszem. Biztos a babuci a bibi. Nyomja a májat. Úgy tudom megoldani az alvást, ha kipárnázom magam oldalt. Bal oldalt se tudok aludni, mert akkor szúr a hasam. Marad a párnás megoldás. 28 hetes kismama
2008. febr. 29. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!