Hogy tudtok aludni? Mit csináltok ha nem hagy a baba? Engem a babám nem hagy, akármelyik oldalamon fekszem, és ha a bal oldalon fekszem akkor a jobb oldalam megfájdul.24 hetes vagyok.
Szia,
Én ebben a cipőben vagyok.Most már úgy alszom, hogy két párnát a hátam mögé teszek(.mint ha tévéznék félig meddig ülve)Így egy picit könnyebb és nem nyomódik,vagy húzódik a hasam.Most várom a második babát.Az első terhességemnél is így aludtam.
Egy próbát megér.Hátha neked is bejön.Gondtalan babavárást.
Üdv.30 hetes Km.
Köszi a válaszokat. Már 16 hetes kortól lábam között párnával, és 1 hetes szoptatós párnával alszom, de sehogy nem jó a lányomnak. Majd megpróbálom ezt a "tv-nézős" pózt. És még próbálkozom.
Szép babavárást Nektek is!
Szia!
Én már 34 hetes vagyok, tehát elég nagy a poci és hát az éjszakák....:(
Én kispárnát teszek a lábam közé, plusz begyűröm oda a takarót is. Szerencsére fal mellett van az ágyunk, így oda is teszek egy nagypárnát, meg egy kicsit és annak nyomom a derekamat, hogy ne fájjon, és így az oldalamon sincs akkora terhelés. Ilyenkor a bal oldalamon alszom, állítólag ez a jó a babának is. Aztán, ha fordulni kell, akkor már annyira nem kényelmes, mert nincs mögöttem a fal, ilyenkor a Férjecskémnek támasztom magam :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!