Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tudtok aludni? Mit...

Hogy tudtok aludni? Mit csináltok ha nem hagy a baba? Engem a babám nem hagy, akármelyik oldalamon fekszem, és ha a bal oldalon fekszem akkor a jobb oldalam megfájdul.24 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Nehéz, mert egyik oldal sem jó, talán a jobb, de hason már nem tudok, háton meg nem nagyon lehet... jó praktika? És mit csináltok mikor nem hagy a baba aludni?
2009. jún. 17. 08:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Bár én még csak 17 hetes vagyok, de én sem nagyon tudok aludni már. Akár melyik oldalamra fekszek, egy idő után elzsibbadok. Nekem eddig az vált be, hogy egy nagy párnát tettem a lábaim közé, így sokkal kényelmesebb.
2009. jún. 17. 08:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Én ebben a cipőben vagyok.Most már úgy alszom, hogy két párnát a hátam mögé teszek(.mint ha tévéznék félig meddig ülve)Így egy picit könnyebb és nem nyomódik,vagy húzódik a hasam.Most várom a második babát.Az első terhességemnél is így aludtam.

Egy próbát megér.Hátha neked is bejön.Gondtalan babavárást.

Üdv.30 hetes Km.

2009. jún. 17. 08:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Már 16 hetes kortól lábam között párnával, és 1 hetes szoptatós párnával alszom, de sehogy nem jó a lányomnak. Majd megpróbálom ezt a "tv-nézős" pózt. És még próbálkozom.

Szép babavárást Nektek is!

2009. jún. 17. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már 34 hetes vagyok, tehát elég nagy a poci és hát az éjszakák....:(

Én kispárnát teszek a lábam közé, plusz begyűröm oda a takarót is. Szerencsére fal mellett van az ágyunk, így oda is teszek egy nagypárnát, meg egy kicsit és annak nyomom a derekamat, hogy ne fájjon, és így az oldalamon sincs akkora terhelés. Ilyenkor a bal oldalamon alszom, állítólag ez a jó a babának is. Aztán, ha fordulni kell, akkor már annyira nem kényelmes, mert nincs mögöttem a fal, ilyenkor a Férjecskémnek támasztom magam :O)

2009. jún. 17. 09:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát még van előttem jó sok hét, az egész nyár, és a meleg miatt és a növekvő pocak miatt (már most sem kicsi) még nehezebb lesz aludni... Hát igyekszem kipárnázni magam mindenhol. :)
2009. jún. 17. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!