Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek hogy ha cipőt...

Mikor éreztétek hogy ha cipőt akartátok felhúzni akkor nehézkesebben tudtok hajolni? Hanyadik hónapba?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb a hetediktol...de nagy a hasam.
2009. ápr. 3. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is a hetedikben
2009. ápr. 3. 09:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb 23 hetesen, de nekem hatalmas a pocakom. :-)))
2009. ápr. 3. 09:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 22 hetesen,pl.tegnap ablakot pucoltam de nem sok sikerrel...
2009. ápr. 3. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kb 2 hete érzem, hogy megint hatalmasat nőtt a pocak, és már nem tudok rendesen lehajolni, cipőmet elég mókás felhúzni, zokni felhúzás a legviccesebb:)) na meg a borotválkozás:)

Boldog Babavárást!

31 hetes kismami

2009. ápr. 3. 11:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Kb. a 30. héttől. Most 32 hetes vagyok, de már csak nagy nyögések árán sikerül zoknit, cipőt húzni. Nagyon nagy a pocim.
2009. ápr. 3. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is a 30. héttől kezdtem tényleg terhesnek érezni magamat, nálam is a zokni meg a cipő a gond, de ezekből is csak a jobb lábra való. A bal még csak-csak könnyebb, de a jobbal megkínlódok. A múltkor gyantáztam a lábamat, az sem volt egyszerű. A férjem megkérdezte, hogy csúszik-e az a gyanta esetleg térd fölé, (gondolt ő a bikinivonalra, mert egy kicsit elhanyagoltam), de rá kellett jönnöm, hogy egyedül nem fog menni, ugyanis nem látok oda. Lehet, hogy hetek múlva már a térdeimet sem fogom látni?
2009. ápr. 3. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok, és oldalasan kellett felhuznom a zoknit mert ha előredöltem simán fájt.. :) pedig nem olyan nagy a hasam
2009. ápr. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!