Csuklik a pocaklakóm már vagy 20 perce. El tudom mulasztani valahogy vagy abbamarad magától? Nem árt neki ha sokat csuklik?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 07:53
1/5 anonim válasza:
Semmit nem tudsz ellene tenni. A babák gyakran csuklanak, de ez őket egyáltalán nem zavarja. Majd ha megszületik, akkor is fog rengeteget csuklani és akkor sem kell csinálni semmit. Max. akkor majd egy kis anyatejet adhatsz neki, ha elfogadja.
2/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is rengeteget csuklik,napi többször is.
Ilyenkor kortyol a magzat vízből,és ezért csuklik,de hallottam már azt is,hogy levegőt próbál venni,de mivel még nem tud,ezért lecsusszan egy egy korty,és ez okozza.
Én már megfigyeltem,ha édeset eszek,utána biztos ,hogy jön a csuklás,de kora reggel sem maradhat el.
Remélem valamit azért segítettem.
Ja,és ártani nem hinném hogy ártana neki.
3/5 anonim válasza:
Ilyenkor magzatvizet nyelnek a babák. Teljesen természetes dolog, örülj neki, azt jelenti, hogy érik a tüdeje is. Úgy van, ahogy az 1. írta, megszületése után is sokat fog a baba csuklani, de ez őket nem szokta zavarni (az anyukákat annál inkább). Esetleg megkínálhatod majd egy pár korty tejjel.. De most még nem tudod elmúlasztani a csuklását :)))
4/5 anonim válasza:
Anyukámtól tudom, én végig csuklottam a terhességét, és egésszéges 24 éves felnőtt lett belőlem :)
Sok boldogságot nektek!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Máskor is csuklott már a manóm, csak most sokáig tartott. De már abbahagyta, mocorgott picit és talán már alszik is! Köszi.
2009. ápr. 3. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!