Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon fáj a fejem, már...

Nagyon fáj a fejem, már hányingerem van tőle.13 hetes vagyok. Bevehetek valamit? És mit?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Én úgy tudom csak paracetamolt lehet. Szóval rubophent, vagy panadolt vagy ilyesmit.
2009. ápr. 2. 21:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!!Algopyrint nyugodt szivvel.

Az orvoom mondta és én is azt vettem be amior már szükséges volt.

Múljon el mielöbb,nem érdemes kinlódni!

Szép estét kivánok:12 hetes kismama

2009. ápr. 2. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:

szia!

fú, ez nagyon rossz, így voltam én is! próbálj meg sztem pihenni, aludni ha tudsz! nekem is ki kellett vhogy bírnom, nem szedek semmit! még 2 arcüreggyulladást is muszáj voltam eltűrni.

18+4 hetes kismama

2009. ápr. 2. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem az alvás segített. Én még hánytam is a fejfájástól anno... Nem vettem be semmit. Sötét szobában feküdtem, rajtam hidegvizes zsepi, a szemeimre, és aztán úgy aludtam el...
2009. ápr. 2. 21:31
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálok aludni, csak ismerem magam, ilyenkor ha nem veszek be semmit, reggel ugyan így fáj. Sajna érzékeny vagyok a frontra, nagyon. Ha nem múlik el az alvástól akkor veszek be valamit. Van Algopyrin is és Panadol is. Melyiket? Mindegy?
2009. ápr. 2. 21:39
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Kismamák!! Oké h nem kell gyógyszert szedni a terhesség alatt hacsak lehet, de azért ha nagyon nagyon rossz, nem kell szenvedni! egy egy panadoltól senkinek se lesz baja! Az sokkal rosszabb ha annyira xarul van hogy hány, vagy esetleg lázas ilyesmi...
2009. ápr. 2. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el ezt!!

2009. ápr. 2. 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Paramax!!!Fogfájásra ,fejfájásra vagy bármilyen fájdalomra.Nekem a gyógyszertárban azt mondták,hogy ez az egy fájdalomcsillapító van ami lehet szedni terhesség és szoptatás alatt.És 10 perc alatt hat!
2009. ápr. 2. 22:05
 9/12 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Ne szenvedj, próbáld ki valamelyiket, én a Panadolt próbáltam, és mintha mise történt volna... Ezután az algopirint már nem akartam..., így jött az alvás...
2009. ápr. 3. 00:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm a többi választ is. Hát most ébredtem de egész éjjel fájt a fejem. Most is fáj, bár már talán jobb. Elolvastam a linket, köszönöm. Van itthon Algopyrin, lehet egyet beveszek mielőtt megint rosszabb lesz.
2009. ápr. 3. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!